Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube izveidojis savu intro skaņu

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas izskaņā par jaunu skaņas efektu no savas puses ir paziņojis video straumēšanas serviss YouTube, kuram tagad būs sava īpašā melodija vai skaņa, kad tas tiks startēts jebkurā ierīcē.

    Šo skaņu nevar pārāk aprakstīt, jo tā ir vien trīs sekundes gara, bet tas vēriens atgādina kino kompāniju cienīgu melodiju. Protams, tas nedaudz pārspīlējot, bet kā izskatās, ka tā ir atbilde Netflix palaišanas skaņai “tudum”. Mūsu podkāstā jau paspējām pārrunāt konkrēto YouTube veikumu, un tas varētu būt saistīts tieši ar gaidāmo reklāmu pieaugumu pirms video skatīšanās.

    Reklāma

    Iespējams, ka drīzumā, lai bez maksas lietotu YouTube un redzētu pieejamos materiālos būs jānoskatās 10 reklāmas, kas jau ir daudz, un tās visas ievadīs jaunā melodija. Tāpēc arī tā jau ir pieejama YouTube lietotnēs, kas tiek palaistas no TV. Man savā ziņā tas saistās ar šiem filmu ievadiem, un tādējādi YouTube būtu cienīgs ievads savam veidotajam saturam. Kaut arī skaņa ir ļoti īsa, tomēr tās izveidei YouTube ir nolīguši speciālu uzņēmumu, un tajā ir iepīts stāsts par to visu, ko sniedz serviss.

    Papildu tam vēl izveidota speciāla animācija, kas nāks kopā ar jauno skaņu, lai būtu pilns audiovizuālais baudījums. Turpmāko nedēļu laikā šī melodija parādīsies arvien plašākā ierīču skaitā, kas laikam nozīmē arī papildu reklāmu laiku, līdz varēsim skatīties savus video.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cauraudzis
    21.11.2022 09:29

    Ja mājās ir jaudīga skaņu aparatūra, tas basīgais būkšķis nav nekas patīkams – iet cauri visām sienām.

    digitalk
    21.11.2022 10:09

    pornhub anyone?

    Reklāma