Web Analytics
More
    Reklāma

    “Youtube” tiešraidēs integrētas jautājumu un atbilžu sesijas

    Jaunākie raksti

    “Youtube” nācis klajā ar jaunu funkciju, kas nodrošinās lielāku satura veidotāju un skatītāju mijiedarbību un interaktivitāti tiešraidēs. Tās ir jautājumu un atbilžu sesijas, kuru darbība līdzinās “Youtube” tiešsaistes čatam, taču ir strukturētākas un arī to izmantošanas noteikumi atšķiras.

    Norādīts, ka satura veidotāji var iespējot šo jauno funkciju tiešraidēs, izmantojot “Live Control” sadaļu. Atkarībā no situācijas iespējams gan palaist jautājumu un atbilžu sesijas, gan pievienot aptaujas, kas ļaus reāllaikā noskaidrot skatītāju viedokli par kādu tēmu.

    Reklāma

    Līdzīgi kā “Youtube” tiešsaistes čatā arī jautājumu un atbilžu sesijās komunikācijā aizliegts izmantot, piemēram, lamuvārdus. Svarīgi, ka “Youtube” čata moderatori nevar kontrolēt jautājumu un atbilžu sesijas, taču viņi drīkst piekļūt uzdoto jautājumu sarakstam un atlasīt tos, uz kuriem satura veidotājs var/drīkst atbildēt.

    Visi skatītāju uzdotie jautājumi tiks sakārtoti hronoloģiskā secībā. Katram tiešraides skatītājam minūtē atļauts uzdot vienu jautājumu. Pagaidām jaunā funkcija nedarbojas mobilajās ierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    14.11.2022 11:56

    Labi!

    digitalk
    14.11.2022 12:07

    > “Youtube” satura moderatori

    čata moderatori, pašai gūglei tur par laimi nav teikšanas.

    Reklāma