Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon lieto jau vairāk nekā 1000 Rivian elektriskos piegādes furgonus

    Jaunākie raksti

    Tirdzniecības gigants Amazon sūtījumu piegādēm izmanto nu jau vairāk nekā 1000 elektriskos furgonus, kurus ražo Rivian. Amazon šajā uzņēmumā investēja vairāk nekā 700 miljonus dolāru un apņēmās iegādāties vairāk nekā 100 tūkstošus transportlīdzekļus, lai savas piegādes padarītu dabai draudzīgākas.

    Amazon nupat atsvaidzinājuši informāciju par Rivian transportlīdzekļu pielietojumu, norādot, ka furgonu saņemšanā pagaidām viss norit pēc plāna un furgoni šobrīd tiek lietoti jau vairāk nekā 100 ASV pilsētās. Amazon Transportēšanas nodaļas viceprezidents Udits Madans uzsver, ka šis gads ir īpašs – tuvojas tradicionālā davānu sūtīšanas sezona Ziemassvētkos, kad daudzi piegādes uzņēmumi ir pārslogoti, bet šogad Amazon pirmoreiz tik plašā apjomā piegādās sūtījumus ar bezizmešu transportlīdzekļiem.

    Rivian ražotie furgoni jau līdz šim izmantoti, lai piegādātu vairāk nekā 5 miljonus sūtījumu. Ziemassvētku sūtījumu laikā šis skaitlis ievērojami palielināsies. Arī Amazon piegādes šoferi esot apmierināti, izceļot drošības funkcijas un komfortu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    11.11.2022 08:26

    Varēja jau arī pāris vārdus par pašu furgonu uzrakstīt!

    Reklāma