Web Analytics
More
    Reklāma

    Testē VUUMLY koplietošanas servisu mobilo lietotni un ej uz kino

    Jaunākie raksti

    Latvijas jaunuzņēmums “VUUMLY” ir pirmais un vienīgais serviss Latvijā, kas vienuviet uzrāda teju visus Latvijā pieejamos koplietošanas pakalpojumus, palīdzot lietotājiem ātrāk un ērtāk atrast un izvēlēties koplietošanas transporta līdzekļus.

    Platformā ir pieejama informācija par “Bolt”, “CarGuru”, “CityBee”, “Fiqsy”, “NextBike”, “OX Drive”, “Ride” un “Skok” transportlīdzekļiem, un drīzumā atbalstīs arī “Tuul” e-skrejriteņus.  Pakalpojums pamatā darbojas Rīgā, taču arī citviet Latvijā, kur pilsētās pieejami transporta koplietošanas pakalpojumi, tie uzrādīsies kartē.

    Reklāma

    VUUMLY veidotāji meklē atsaucīgus koplietošanas transporta fanus, kuri vēlas palīdzēt transporta meklēšanu, atlasīšanu un rezervēšanu padarīt vēl ērtāku.

    Tāpēc VUUMLY aicina ikvienu iesaistīties Android lietotnes izmēģināšanā un testēšanā. Drīzumā paredzēta arī iOS lietotnes izlaišana. Ar Inovācijas kustības “VEFRESH” atbalstu tiek rīkota balvu izloze tiem lietotājiem, kas aizpildīs tiešsaistes anketu. Anketā var piedalīties gan Android, gan iOS lietotnes lietotāji.

    Balvās – 30 kino dāvanu kartes. Desmit dāvanu kartes tiks izlozētas starp aptaujas dalībniekiem. Izloze tiks veikta 17. novembrī. Savukārt desmit Android un desmit iOS mobilo ierīču lietotāji tiks uzaicināti uz īsu tiešsaistes interviju, kuras beigās arī saņems dāvanu karti.

    Jana Golubeva, VUUMLY līdzveidotāja: “Pēc mūsu veiktās aptaujas datiem, redzam, ka koplietošanas transporta lietotājs ikdienā izmanto vidēji 4 līdz 5 dažādas mobilās lietotnes, patērējot aptuveni 3 minūtes, lai atrastu tuvāko pieejamo braucamo un salīdzinātu piedāvājumus, pārslēdzoties no vienas lietotnes uz citu. Latvijā tie ir ap 200 000 lietotāju, kuri saskaras ar šo problēmu regulāri. VUUMLY tagad šo problēmu spēj atrisināt 6 sekundēs. Tas ir tik vienkārši – lejupielādē VUUMLY lietotni savā mobilajā ierīcē, ļauj tai noteikt tavu atrašanās vietu un redzi tuvāko pieejamo transporta līdzekli, tālāk jau veic rezervāciju pakalpojuma sniedzēja lietotnē.”

    VUUMLY (iepriekš pazīstams arī kā “Scouter”) ir Latvijas jaunuzņēmums, kas piedāvā mobilitātes pakalpojumu agregrāciju. Kā projekts VUUMLY eksistē kopš 2020. gada vasaras, taču šā gada pavasarī, redzot, ka līdzīgs risinājums Latvijā joprojām netiek piedāvāts, izlemts VUUMLY aktualizēt.

    VUUMLY komanda

    Android lietotne jau pieejama pakalpojumā Google Play, un to drīzumā papildinās arī iOS lietotnes izlaišana Apple App Store lietotņu veikalā. Lietotne noderēs tiem lietotājiem, kas izmanto vairāk kā vienu koplietošanas transportu. Iespēja redzēt dažādus pakalpojumu sniedzējus un ērtāk salīdzināt to ierīces ļauj lietotājiem laiku ietaupīt.

    VUUMLY ir inovācijas kustības “VEFRESH” un EIT UM RIS Hub Latvia rīkotā inkubatora dalībnieks un arī jaunuzņēmuma atbalsta programmas dalībnieks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    09.11.2022 11:36

    kaķis uzleca uz klaviatūras?

    Plutonija Tarantuls
    09.11.2022 22:40

    Ideja kopumā vērtīga un arī izstāstīts viss pēc kārtas un pamatīgi. Tikai žēl, ka tekstā pavīd latviešu valodas negludumi — “online”, “aplikācija”, “piedalīties anketā”, “rīkot inkubatoru”, “relīze”, “mobilitāte” (kas vainas vārdiem transports, satiksme?). Nu vismaz “jaunuzņēmumu” viņi lieto latvisku. :)

    Kursors.lv
    10.11.2022 07:19

    Paldies par komentāru! Piekrītu, ka svešvārdus var pārrakstīt latviski. To arī izdarīju, tagad teksts ir sakārtots.

    Roberts
    09.11.2022 15:25

    Radiniece tai Golubevai , kas lāva vatei ārdīties rigas centrā ?

    Juritis
    13.11.2022 11:28

    ir infantili visu majaslapu vwidot angliski un tikai testesanas balvu sadalijumu latviski
    nav ari skaidrs kada ir fiktra spraudidets un elektromopeda jega?
    piekritu ka reali lietotaji ir labaki par jebkuru TestLab

    jurists
    20.11.2022 17:25
    Reply to  Juritis

    intesanti ka citybee var nolikt privatmaja aiz setas un uzrqdas ka uz nomu tas ir labais variants.
    kapec ride elwkteomipedus uzrada kopa ar nomas automasinam?

    Reklāma