Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks saka, ka “Twitter” nobloķēs tos profilus, kas uzdodas par citiem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms “Twitter” iegādes Īlons Masks īpaši uzsvēra savu attieksmi pret vārda brīvību un norādīja, ka ir pret neatgriezenisku kontu bloķēšanu. Šajā sakarā viņš arī solījis atjaunot piekļuvi kontam tādiem bloķētiem lietotājiem kā Donalds Tramps. Tagad Masks ir nedaudz mainījis savu viedokli šajā jomā un informējis, ka neatgriezeniski bloķēs tos kontus, kuri uzdodas par citiem lietotājiem. Izņēmums šajā gadījumā būs tie profili, kuri skaidri parāda sevi kā parodiju.

    Šāds solis no Maska puses nācis pēc tam, kad vairāki verificēti lietotāji, tostarp komiķe Ketija Grifina (Kathy Griffin) uzdevušies par pašu Īlonu Masku. Grifina savā “Twitter” kontā darbojās gan ar Maska vārdu, gan viņa attēlu, taču tagad par šo soli viņas konts ir nobloķēts.

    Jau pirms Maska nākšanas pie varas “Twitter” noteikumos bija teikts, ka lietotāji nedrīkst uzdoties par personām, grupām vai organizācijām, lai maldinātu, mulsinātu, mānītu citus lietotājus. Savukārt, ja lietotājs vēlas parodēt kādu citu “Twitter” kontu, tad tas bija skaidri jānorāda profila aprakstā. Pretējā gadījumā lietotāja konts varēja tikt īslaicīgi vai neatgriezeniski bloķēts.

    Vienlaikus, turpinot par vārda brīvību, Īlons Masks norādījis, ka nebloķēs “Twitter” kontu, kas izseko viņa privāto lidmašīnu, neskatoties uz to, ka tas ir tiešs personas drošības risks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    patrictietis
    09.11.2022 09:48

    Shēma sāk ļoti skaidri iezīmēties… oranžo narcisveidīgo mērkaķi (aka Trampu) izmeta no Twitter… tas par to bija dusmīgs… ļoti… kā jau narcisam pieklājas… tad uzradās otrs čomaks… bruņinieks-supermens, kripto Dogecoin entuziasts un Marsa iekarotājs no DĀR aka Masks, kurš arī izrādījās ir narciss… un pie tam vēl bagāts (atšķirībā no Trampa) un ar vēl lielākām psihiskām novirzēm (iegūglējam kādu vārdu viņš devis savam pēdējam dēlam (“nabadziņš”)).. tālāk jau viss pēc scenārija… Masks sāk izrādīt neslēptas simpātijas “savam čomakam” Trampam… un kaut kad š.g. ziemā – agrā pavasarī Trumps, zinot, kāda tribīne ir Twitter un kādu auditoriju var uzrunāt UN ņemot vērā plānotās ASV vidustermiņa vēlēšanas (kas notika vakar, 8.nov.) pieņemu, ka abi čomaki sametās kopā, lai nopirktu Twitter… BET nesanāca nopirkt tik agri, lai ietekmētu vēlēšanas…

    Pēc tam jau Maskam krīt vēl viena “maska” un sāk izrādīt atbalstu slepkavam un kara noziedzniekam putleram… sāk dot padomu kā uzvesties Ukrainai…. sākas problēmas ar StarLink darbību Ukrainā utt utjp…

    un beigās mēs visi redzēsim kā Masks atjauno Trampa kontu Twitterī…
    Cēliena beigas… priekškars aizverās… :)

    Reklāma