Web Analytics
More
    Reklāma

    Ralph Lauren ienāk Fortnite videospēlē, un tādēļ pirmo reizi mainīts zīmola logo

    Jaunākie raksti

    Apģērbu zīmols Ralph Lauren varbūt uzreiz neasociējas ar videospēļu un tehnoloģiju pasauli, taču tagad tas ir pieejams videospēlē Fortnite, lai iegādātos digitālos apģērbus. Speciāli šim notikumam pārveidots uzņēmuma logo, un tā ir pirmā reize vēsturē.

    Kā norāda Ralph Lauren pārstāvis, tad zīmola mērķis vienmēr ir bijis dizainēt sapņus un veidot jaunas pasaules, ko varētu sasaistīt ar jauno digitālo pasauli, kurā apģērbt digitālus tēlus un veidot piesaisti fiziskajai pasaulei. Tāpat runa ir par web3 tehnoloģiju un metaversu.

    Reklāma

    Par godu šim jaunajam solim no Lauren puses zīmola logo radīts mūsdienīgāks un tāds, ko varētu saistīt ar digitālo pasauli. Fortnite apģērbu kolekciju digitāli varēs iegādāties no 5. novembra, bet fiziskā apģērbu kolekcija būs pieejama no 2. novembra, bet papildu produkti visā pasaule gaidāmi decembrī.

    Jauns zīmola logo. Avots: Ralph Lauren

    Ralph Lauren nav pirmais no modes zīmoliem, kas vēlas savus apģērbus piedāvāt digitālajā pasaulē, pievienojoties Gucci un Balenciaga. Tāpat Lauren būs pirmais luksusa brends, kurš piedālīsies kāda Fortnite spēles turnīra rīkošanā. Jautājums gan paliek, vai šis ir apzināts solis no uzņēmuma, vai tomēr skriešana pakaļ tai saceltajai vētrai par web3 un kopējo digitālo pasauli, bet katrā ziņā tas ir labs veids kā uzrunāt jaunus pircējus savai produkcijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    05.11.2022 21:19

    Meica glita.

    Reklāma