Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks apsver atdzīvināt īso video servisu “Vine”

    Jaunākie raksti

    Īlons Masks, kurš nu jau atlaidis visu “Twitter” direktoru padomi un iecēlis sevi par uzņēmuma izpilddirektoru, lieki laiku netērē. Viņš nopietni apsver veikt lielas korekcijas “Twitter Blue” maksas abonementā, kā arī uzsācis darbinieku atlaišanu, daļu no tiem aizstājot ar “Tesla” speciālistiem. Paralēli tam Masks varētu atdzīvināt savulaik populāro īso video koplietošanas servisu “Vine”. Oktobra izskaņā viņš “Twitter” izveidoja aptauju, jautājot sekotājiem, vai šo lietotni atgriezt pie dzīvības. Savu atbildi sniedza teju pieci miljoni lietotāju, no kuriem lielākā daļa atbildēja apstiprinoši.

    Lai gan “Vine” bija savulaik ļoti iemīļota lietotne, nešķita, ka tā būtu Maska tūlītējā prioritāte, iegādājoties “Twitter”. Taču nu viņš uzdevis inženieriem apskatīties “Vine” kodu, lai noskaidrotu, cik daudz darba nepieciešams tās atdzīvināšanai. Neskatoties uz darba apjomiem, būtu ļoti vēlams lietotni dabūt pie dzīvības līdz gada beigām. Tās varētu būt visai intensīva darba stundas, ņemot vērā, ka atsevišķas koda daļas ir vecākas par desmit gadiem.

    Jāpiezīmē, ka īso video koplietošanas serviss “Vine” dienas gaismu ieraudzīja 2013. gada sākumā, un to jau pirms palaišanas iegādājās “Twitter”. Lai arī bija iemantojusi globālu popularitāti ar 200 miljoniem aktīvo lietotāju, lietotne tika slēgta četrus gadus vēlāk – 2017. gada janvārī. Ja “Vine” tik tiešām atgriezīsies, tad tas notiks pavisam citas konkurences apstākļos nekā pirms desmit gadiem, kad vēl nebija radīts “TikTok”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    02.11.2022 13:50

    Varbūt Tesla beidzot varēs fokusēties uz darbu kamēr Musks ir prom pie jaunās rotaļlietas.

    Usinss
    03.11.2022 00:12
    Reply to  Tītars

    Nu bet čalim vajag atpelnīt ieguldīto piķi. Paņēma tak kredītā… cerams bija akcija, ka pirmos mēnešus nebūs jāmaksā procentus….

    Reklāma