Web Analytics
More
    Reklāma

    Pilnībā neatvērts pirmā iPhone modelis izsolē pārdots par gandrīz 40 000 dolāru

    Jaunākie raksti

    Pirms 15 gadiem pasaule ieraudzīja pirmo iPhone viedtālruņa modeli, kas mainīja to virzienu un veidu, kādā iepriekš bijām lietojuši mobilās ierīces. Un tagad gandrīz katram no mums ir viena jaudīga glāstāmā ierīce kabatā. Nesenā izsolē vēl neatvērts pirmā iPhone modelis izsolīts par gandrīz 40 000 dolāru.

    Precīza izsoles gala summa sasniedza 39 339,60 dolāru, bet sākuma cena bija 2500 dolāru. Izsolē nonākušais modelis bija pilnībā neatvērts un ražošanas iepakojumā, kādā tas nonāk veikalā. Tas bija iPhone “1” modelis ar 8GB iebūvēto atmiņu, un savulaik tā cena bija 599 dolāru, un kā norāda īpašnieks, tad tas savulaik ticis iegādāts, un tā arī nostāvējis neatvērts.

    Jāatzīst, ka šis arguments mani nedaudz nepārliecina, jo esmu redzējis, ka cilvēki bieži vien šādi mēģina pārdot oriģinālus, tomēr jau atvērtus iepakojumus un mazlietotas ierīces, kas patiesībā zaudējušas savu vērtību. Iespējams, ka attiecīgās ierīces īpašnieks bija ļoti vizionārs, un jau pirms 15 gadiem sajuta, ka šī ierīce mainīs tehnoloģiju jomu un kļūs par ikonu, lai šobrīd sasniegtu tādu vērtību.

    Avots: LCGAuctions

    Protams, ja arī jūsu rokās ir vieni no pirmajiem iPhone modeļiem, tie var kalpot par labu iespēju piepelnīties, tomēr viss būs atkarīgs no tā stāvokļa un arī iepakojuma esamības. Ikvienam ir alternatīva iegādāties izjauktus vecāko paaudžu iPhone modeļus no uzņēmuma Grid, kuri pēc tam iestikloti rāmī, kā arī cena ir krietni zemāka.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars
    28.10.2022 11:09

    Vai vārdu salikums “pilnībā neatvērts” nozīmē, ka drusku bija atvērts, bet ne pilnīgi? :)

    Biteme
    28.10.2022 12:41
    Reply to  Ivars

    Tikai mazliet! Lai būtu skaidrs, ka iekšā ir iphons, nevis māla dēlītis.

    Cauraudzis
    28.10.2022 11:35

    Izvilku no atviktnes savu nobružāto 1. iponu ar sasisto ekrānu.. vēlreiz pārlasīju ziņu un notecēja asara.. :(

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    28.10.2022 12:35

    Vajadzēja uztaisīt tā aparāta NFT, to pārdotu par 400 000

    Reklāma