Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” e-veikala attīstībā investējis vairāk nekā 700 000 eiro

    Jaunākie raksti

    Daudzpakalpojumu uzņēmums “Tele2”, turpinot attīstīt savu e-komercijas virzienu, šogad ieguldījis 700 000 eiro e-veikala attīstībā. Līdzekļi novirzīti gan digitālās vides tehniskajai attīstībai, gan pārdošanas procesu pilnveidošanai un preču sortimenta paplašināšanai.

    Kā atzīst “Tele2”, liela vērība tika pievērsta dažādiem klientu apkalpošanas jautājumiem un sortimenta dažādošanai. Piemēram, tagad mobilajā lietotnē, kas katru mēnesi tiek apmeklēta aptuveni 270 000 reižu, ir būtiski paplašināta e-veikala funkcija, lai klienti ērtāk varētu noformēt pirkumus.

    Reklāma

    “Mēs turpinām attīstīt mūsu daudzpakalpojumu uzņēmuma konceptu, kas nozīmē to, ka klientiem piedāvājam arvien plašāku pakalpojumu klāstu. E-veikala attīstība ir viens no būtiskiem soļiem šī koncepta iedzīvināšanā. Ņemot vērā mūsu vienu miljona klientu bāzi un lojālās ilgtermiņa attiecības ar mūsu klientiem, mēs redzam labu perspektīvu e-komercijas attīstībai, tādēļ nākotnē produktu sortiments, ko piedāvāsim, kļūs arvien plašāks,” stāsta “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts. “Mēs sen vairs neesam tikai mobilo sakaru operators, jo piedāvājam ne tikai mobilo sakaru pakalpojumus un visdažādākās ikdienai nepieciešamās viedierīces, bet arī televīziju, apdrošināšanu. Klienti arvien vairāk vēlas vienu rēķinu par dažādiem pakalpojumiem un mēs viņiem to nodrošināsim.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    25.10.2022 09:41

    Tātad – kad beidzot būs T2 kafija un hotdogi?

    digitalk
    25.10.2022 09:58
    Reply to  Basics

    kad sāks tirgot saliekamās mēbeles, kā Ikea, vai auto, kā VW.

    davix
    25.10.2022 10:15

    Mēs jau tikko redzējām ar ko beidzās investīcijas ZZ. Piepildījās minējums par to, ka tas viss izvērsās vienkārši jaunā reklāmas kampaņā. Divus aktierus nomainīja uz citiem diviem aktieriem. Bet to visu pasniedza, kā nez kādas gaidāmās investīcijas produkta attīstībā :)

    Tagad jau labi, šos 700 000 EUR varēs atpelnīt ceļot cenas un vienlaicīgi skaļi vainojot globālo ekonomisko nestabilitāti, inflāciju un vēl nez ko. Labāk būtu samazinājuši cenas par 700 000 EUR un gan jau cilvēki būtu tikuši galā ar līdzšinējo e-veikalu.

    Last edited 1 year ago by davix
    Muah
    25.10.2022 11:10

    Kā var mans.tele2.lv pielikt autentifikāciju ar Google ? Pie login tāda opcija ir, bet esot iekšā sistēmā neko tādu neatrodu.

    Npip
    28.10.2022 09:40

    Vai Latvija vienīga valsts, kur šis risinājums tiks pielietots?

    Reklāma