Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung”, iespējams, strādā pie sava viedā gredzena

    Jaunākie raksti

    Kad runa ir par viedajiem gredzeniem, “Oura” vārds noteikti parādās visbiežāk. Tas ir populārākais gudrais gredzens, kura trešās paaudzes modelis piedāvā veselu lērumu veselības uzraudzības funkciju, piemēram, skābekļa līmeņa asinīs noteikšanu, nepārtrauktu sirdsdarbības un temperatūras uzraudzību, miega kvalitātes mērījumus, datus par pašsajūtu utt. Pagaidām tādu nopietnu konkurentu “Oura” nav. Taču tas var mainīties – iespējams, “Samsung” strādā pie sava viedā gredzena.

    Dienvidkorejā notiekošā foruma “Naver” laikā tika paziņots par “Samsung” patentu viedai gredzenveida ierīcei. Tā varētu piedāvāt līdzīgas funkcijas, ko sniedz “Samsung Galaxy Watch 5” viedais pulkstenis. Baumas norāda uz to, ka ierīcē arī varētu būt iebūvēts optiskais sirdsdarbības ritma monitors un tā sniegtu informāciju par sirdsdarbības traucējumiem.

    Reklāma

    Nevarētu teikt, ka viedajiem gredzeniem vismaz pagaidām būtu tendence kļūt par produktu, ko lieto masas. Tās iespējas, ko piedāvā “Oura”, sniedz arī viedpulksteņi, protams, te var diskutēt par datu precizitāti. Katrā ziņā, cerams, ka “Samsung” turpinās darbu pie sava viedā gredzena, lai pēcāk ienestu kādas svaigas vēsmas šajā jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma