Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākot ar šo nedēļu “App Store” redzēsi vairāk reklāmu

    Jaunākie raksti

    Reklāmas ir viens no efektīviem veidiem, kā uzņēmumam nopelnīt savu dienišķo maizi vai vienkārši palielināt ieņēmumus. Nesen rakstījām par to, ka lietotnē “Instagram” parādīsies vairāk reklāmu. Nu pie lielākas reklāmu gūzmas būs jāpierod arī “App Store” lietotājiem. “Apple” informē, ka sākot no 25. oktobra “App Store” reklāmas parādīsies divās jaunās sadaļās – “Today” un atsevišķu lietotņu sarakstu apakšā.

    Lai labāk atšķirtu no pārējām, jaunajās reklāmās, kas lielākoties būs lietotņu ieteikumi, tiks parādīta ikona uz zila fona. Lai gan “App Store” reklāmas nav sveša lieta kopš 2016. gada, nu tās kļūs krietni redzamākas. Tas īpaši attiecas uz “Today” sadaļu, kur izvietotās reklāmas principā būs pirmais saturs, ko lietotājs ieraudzīs, apmeklējot šo lietotņu veikalu.

    Par plāniem “App Store” izvietot vairāk reklāmu “Apple” paziņoja jūlijā. Uzņēmums norāda, ka tā ir daļa no centieniem paplašināt savu reklāmas biznesu. Tiek norādīts, ka dažu nākamo gadu laikā “Apple” cer gandrīz trīskāršot savus ieņēmumus no reklāmām, gadā no šī segmenta iekasējot līdz 10 miljardiem ASV dolāru. Vienlaikus baumas liecina, ka tuvākajā laikā reklāmas varētu parādīties arī “Apple” pakalpojumā “Maps”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    25.10.2022 09:59

    Esmu pārgājis stadijā kad jaunas programmas nemaz nemeklēju. Esošas āboļa apmierina un kaut kādām trešajām pusēm savus datus arī nevēlos nodot. Pietiek jau ka ābolis visu redz.
    AppStore ieeju tikai lai atjauninātu esošās programmas.

    Reklāma