Web Analytics
More
    Reklāma

    Gboard ekrāna tastatūra sāks labāk saprasties ar planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Gandrīz neticami, bet Google Gboard ekrāna tastatūra gandrīz vienmēr klibojusi nopakaļ citām ekrāna tastatūrām. Bet nu par Google vairs nevar noliegt, ka planšetdatori un lokano ekrānu viedtālruņi eksistē Android pasaulē.

    Gboard ekrāna tastatūras beta testētājiem nu pieejama iespēja pielāgot ekrāna tastatūras izskatu un virtuālo taustiņu novietojumu tā, lai būtu ērtāk rakstīt lielākos ekrānos. Tā vien šķiet, ka Gboard ekrāna tastatūras pielāgojumiem vajadzēja nākt kopā ar baumu apvīto Pixel Fold, bet pagaidām par šo lokanā ekrāna viedtālruni nekas oficiāli netiek ziņots.

    Reklāma

    Te gan jānorāda, ka Gboard ekrāna tastatūras uzlabojumi tika solīti vēl I/O 2022, bet uz kaut kādu faktisku kustību Google sarosījusies tikai teju pusgadu vēlāk. Tāpat jāņem vērā, ka Gboard ekrāna tastatūras jaunās iespējas nebūs risinājums visos gadījumos. Piemēram, ar Galaxy Fold4 lietojama bija tikai paša Samsung veidotā tastatūra – tā bija viens vesels mazākajā (ārējā) ekrānā, bet lielajā (iekšējā) ekrānā tā smuki sadalījās uz pusēm, lai ar īkšķiem būtu ērtāk rakstīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma