Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” sadarbojas ar “Coinbase”, lai daļai klientu piedāvātu norēķinus kriptovalūtās

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Google” paziņojusi par jaunu partnerību. Uzņēmums sadarbojas ar kriptovalūtu tirdzniecības platformu “Coinbase“, lai tiem saviem klientiem, kuri iegādājas mākoņpakalpojumus, piedāvātu norēķināties arī noteiktās kriptovalūtās. Saskaņā ar abu uzņēmumu informāciju jaunā iespēja būs pieejama no nākamā gada sākuma īpašā Web 3 telpā.

    Lai iespējotu šāda veida maksājumus, “Google” izmantos “Coinbase Commerce”. Tas ir rīks, kas ļauj uzņēmumiem saņemt, akceptēt un konvertēt tādas kriptovalūtas kā “Bitcoin”, “Ethereum”, “Dogecoin”, “Shiba Inu” un citas. Papildus tam “Google” plāno arī izmantot “Coinbase Prime”, kas ir “institucionāla līmeņa” kriptovalūtu tirdzniecības platforma un lielākoties paredzēta lielajām kompānijām, lai uzglabātu un tirgotu kriptovalūtas.

    Reklāma

    Tāpat darījuma ietvaros “Google” apņēmusies sākt izmantot “Coinbase Node”. Tas ir rīks, ko “Google” izstrādātāji varēs izmantot, lai piekļūtu blokķēdēm un izveidotu decentralizētas lietotnes. Tas iet roku rokā ar “Google” mērķi kļūt par nozīmīgu spēlētāju Web 3 izstrādē.

    “Google Cloud” izpilddirektors Tomass Kurians norāda, ka “Google” vēlas padarīt Web 3 izveidi ātrāku un vienkāršāku, un partnerība ar “Coinbase” ļaus pietuvoties šim mērķim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    14.10.2022 12:54

    Negribas jau atkārtoties, bet:

    Mass adoption… vetsīt

    Reklāma