Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nogalina kārtējo servisu, šoreiz zem sitiena Stadia

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi par spēļu straumēšanas servisa Stadia galu. Stadia tika izziņota 2019. gadā, bet spēļu straumēšana vismaz Stadia gadījumā nav ieguvusi vēlamo lietotāju skaitu.

    Stadia būs lietotājiem pieejama līdz nākamā gada 18. janvārim, pēc tam straumēšanas serviss vairs nebūs pieejams. Google gan arī paziņojusi, ka esošajiem Stadia lietotājiem tiks atgriezta nauda, kas iztērēta par Stadia pakalpojumiem un arī par iegādātajiem spēļu kontrolieriem.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kas notiks ar Stadia spēļu kontrolieriem – vai tie būs turpmāk izmantojami ar kādām citām ierīcēm, piemēram, ar galddatoriem, Chromebook datoriem vai kopā ar Android viedtālruņiem.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    01.10.2022 14:37

    Tagad tie daži, kas lietoja šo servisu, mēģina pārvietot spēļu profilus uz citām platformām, lai nepazaudētu sasniegto. Veiksmi viņiem.

    Raivis Terinks
    01.10.2022 22:26

    Un pirms pāris gadiem, bija tāds haips. Jau daži sāka spriest, ka PlayStation un Xbox gaidāms drīzāk gals. Izskatās ka gals tomēr ir šim te.
    P.S. ideja jau nebija slikta.

    REALAIS
    02.10.2022 11:13
    Reply to  Raivis Terinks

    It kā jā. Bet šis nebija abonomenta variants. Šeit spēles bija jāpērk pa pilnu cenu. Pazūd internets vai interneta ātrums nokrīt, spēlēt arī atkrīt, un ar labu internetu nemaz tik liels skaits cilvēku nav, kas varētu izvēlēties ko tādu. Jo rēķini, ka šāda tipa spēlēšana noder tikai atpūtas veida spēlētājiem, kuri nespēlē neko prasīgu daudzspēlētāju režīmā vai spēles neprasa ātrus un precīzus lēmumus.

    Šau os, ka nākotnē ārpus specifiskām lietām, kas šāds darbosies, ievades aizture ir ļoti kaitinoša padarīšana.

    Jēkabs
    02.10.2022 16:30
    Reply to  REALAIS

    “Šau os, ka nākotnē ārpus specifiskām lietām, kas šāds darbosies, ievades aizture ir ļoti kaitinoša padarīšana.”
    Es tā neteiktu. Stadia spēles sāku spēlēt pirmās mājsēdes laikā un ar tet optiku nekādas problēmas nesaskatīju. Pat Sekiro, kur ir svarīgi pareizā brīdī uzlikt block, aizture nebija jūtama. Ar labu 4G varēja arī telefonā vai no telefona hotspot spēlēt. Ar 5G tas noteikti būtu bijis daudz labāk.
    Un kas labākais – neskaitot spēles, es iztērēju mazāk par 70 eiro. Protams spēļu katalogs bija neliels, bet priekš manis pagaidām pietika.
    Žēl, ka servisu slēdz, jo tas man likās labāks nekā Xcloud vai GeForce Now.

    asd
    04.10.2022 08:49

    kontrolierus ar usb kabeli var pieslēgt pie steam , bezvadu versijā, diemžēl, nevar.. iespējams, ka vēlāk to atļaus – pateiks priekšā kā to izdarīt, līdzīgi jau bija ar steam kontrolieri .. pašam 2 stadias kontrolieri (tika veidots speciāli gmail ar UK adresi), jo aktīvi to izmantoju + neizmantots steam kontrolieris :D

    05.10.2022 06:15
    Last edited 1 year ago by digitalk
    bobis
    08.10.2022 21:59

    Resident evil village parspeja ieprieksejo resident evil 6 izgasanos, kaut ari zombiju vieta tagad mutanti parcilveki.

    Reklāma