Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube beidzot varēs atzīmēt citus lietotājus un kanālus ar “@” simbola palīdzību

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas platforma YouTube saņems visai noderīgu uzlabojumu, kas satura veidotājiem un skatītājiem ļaus izmantot “@” simbolu, lai tādējādi atzīmētu gan savu kanālu, gan konkrētu lietotāju. Līdz šim šī funkcionalitāte ir bijusi ļoti ierobežota.

    Šādu atzīmēšanas veidu esam pieraduši lietot visos lielākajos sociālajos tīklos, tāpēc tas bija tikai laika jautājums, līdz šāda iespēja sasniegs YouTube. Tagad ar “@” palīdzību varēs atzīmēt savu YouTube Shorts sadaļu, kanāla lapu, kā arī to izmantot video aprakstos, komentāros un citās sadaļās. Savā ziņā tas arī ir nākamais solis, lai konkurētu ar tik populāro TikTok platformu, jo arī YouTube vēlas celt sava Shorts popularitāti.

    Reklāma

    Tāpat šī funkcionalitāte sniegs labāku iespēju gan autoriem, gan skatītājiem komunicēt vienam ar otru, radot papildu saiti un rosinot dažādas diskusijas. Lai nodrošinātu to, ka atzīmēšana netiek izmantota ļaunos nolūkos, esošie video kanāli ar savām īpašajām interneta adresēm “@” simbolu saņems automātiski. Pamata risnājums būs klasisks, jo būs balstīts uz shēmu “@username”, tātad uz lietotājvārdu.

    Atzīmēšanas iespēja visā YouTube tiks palaista pakāpeniski, sākot ar nākamo nedēļu, un kā pirmie to saņems esošie un ilgstošie satura veidotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma