Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” būtiski palielinās maksimālo dalībnieku skaitu grupās

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotne “WhatsApp” turpina uzlabot lietojamību un lietotāja pieredzi. Pēdējās lielākās izmaiņas tika fokusētas uz privātumu – lietotāji precīzi var norādīt, kuras kontaktpersonas var redzēt statusu, kā arī “pa kluso” pamest grupu. Tieši attiecībā uz grupām “WhatsApp” gatavo nākamās pārmaiņas – grupas dalībnieku skaits tiks būtiski palielināts.

    Tiek ziņots, ka uzņēmums pašreiz strādā pie tā, lai “WhatsApp” grupās varētu pievienoties līdz pat 1024 dalībniekiem, jeb divreiz vairāk nekā šobrīd. Pašreiz šīs funkcijas izstrāde ir beta stadijā un sagaidāms, ka drīzumā tā nonāks pie pirmajiem lietotājiem.

    Reklāma

    Jāteic, ka pēdējo mēnešu laikā “WhatsApp” īpaši koncentrējies uz grupām. Jūnijā uzņēmums grupas dalībnieku maksimālo skaitu no 256 palielināja līdz 512, kas jau šķiet iespaidīgi, un prātā nāk tikai lielie uzņēmumi, kas šo funkciju varētu izmantot. Tāpat augustā lietotnē tika pievienota iespēja nepamanītam pamest grupu. Tajā pašā mēnesī “WhatsApp” arī paziņoja, ka grupu administratoriem iedos lielākas kontroles iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reinholds
    12.10.2022 10:28

    Divreiz vairāk, nevis uz pusi.

    Андрей Ткаченко
    13.10.2022 00:42

    Nu gan sasniegums… Telegramā 200 000…
    Labāk būtu uztaisījuši iespēju slēpt numuru grupās.

    Reklāma