Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” grupu administratoriem drīzumā būs lielākas kontroles iespējas

    Jaunākie raksti

    “Meta” piederošais saziņas serviss “WhatsApp” darbojas jau vairāk nekā desmit gadus. Savukārt grupu saziņas iespējas šajā lietotnē tiek piedāvātas kopš 2011. gada. Tomēr līdz šim grupu administratoriem nav bijušas pārāk lielas kontroles iespējas pār ziņojumu sūtīšanu grupā. Lai to mainītu, “WhatsApp” pašreiz testē jaunas funkcijas. Viena no tām ir iespēja, kas grupu administratoriem ļaus izdzest citu dalībnieku nosūtītos ziņojumus.

    Pašlaik “WhatsApp” grupu administratori grupai var pievienot jaunu dalībniekus, kontrolēt, kurš pievienojas, kurš var sūtīt ziņojumus. Taču rīki, kas ļauj kontrolēt dalībnieku aktivitātes pašā čatā, ir visai ierobežoti.

    Reklāma

    “WABetaInfo” ziņo, ka kādā no gaidāmajām “WhatsApp” versijām varētu parādīties iespēja ļaut grupu administratoriem dzēst dalībnieku nosūtītos ziņojumus, pieskaroties tiem un atlasot opciju “delete for everyone” jeb “dzēst visiem”. Čatā tiks saglabāta informācija, ka konkrēto ziņu dzēsis grupas administrators nevis, piemēram, pats tās autors.

    Jāpiezīmē, ka, ja “WhatsApp” lietotājiem šī funkcija būs jaunums, tad citu saziņas lietotņu, piemēram, “Telegram” un “Discord” izmantotājiem tā tiek piedāvāta jau sen.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma