Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” slēgs savu pērn palaisto jaunumu un ziņu servisu “Bulletin”

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā 2. ceturkšņa salīdzinoši slikto sniegumu, viens no “Meta” šī brīža mērķiem ir samazināt izmaksas un fokusēties uz galvenajiem biznesa virzieniem. Tieši tāpēc uzņēmums šobrīd met aiz borta tos pakalpojumus, kas nav parādījuši tik labu sniegumu kā cerēts. Viens no tiem ir jaunumu un ziņu serviss “Bulletin”, ko “Meta” atklāja vien pērnā gada jūnijā un sastādīja konkurenci labi zināmajai maksas ziņu platformai “Substack“.

    “Meta” ziņo, ka “Bulletin” darbību oficiāli pārtrauks 2023. gada sākumā. Ap to laiku šai ziņu platformai būs vien 18 mēneši, kas ir salīdzinoši īss mūžs servisam kā tādam. Uzņēmums norāda, ka satura autori var turpināt darboties un pelnīt līdz “Bulletin” slēgšanai, savukārt pēc tam, ja vēlas, pārvietot savus e-pastu sarakstus un radīto saturu uz citām platformām.

    ReklāmaAdvertisement

    “Meta” pārstāvis norāda, ka “Bulletin” ļāvis uzņēmumam uzzināt vairāk par attiecībām starp satura veidotājiem un viņu auditoriju, kas tiks izmantots “Facebook” platformas uzlabošanā. “Meta” arī sola, ka pēc “Bulletin” nokaušanas turpinās atbalstīt autorus un veicināt viņu izaugsmi.

    Jāpiezīmē, ka “Bulletin” autoriem ļauj veidot gan maksas, gan bezmaksas saturu. Vismaz sākumā no autoriem netika ieturēta nekāda maksa, tajā skaitā arī komisijas maksa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma