Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle “God of War Ragnarök” aizņems divreiz vairāk vietas nekā iepriekšējā daļa

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām PlayStation rīkotajā prezentācijā tika parādīti dažādu gaidāmo videospēļu reklāmas rullīši, tai skaitā “God of War Ragnarök”. Tagad zināms, ka tā aizņems divreiz vairāk vietas, salīdzinot ar 2018. gada izlaiduma “God of War“.

    Šī videospēle ir viena no šī gada gaidītākajām spēlēm, kuras oficiālā iznākšana paredzēta 9. novembrī, un tās būs ekskluzīvi pieejama tikai Sony PlayStation spēļu konsolēm. Šī var būt atbilde, kad jāizvēlas starp PlayStation 5 un Xbox Series X spēļu konsoli. “God of War Ragnarök” aizņems 90,6 GB, bet iepriekšējā “God of War” versija PlayStation 4 konsolē aizņēma 45,7 GB, līdz ar to tās ietilpība dubultojusies. “God of War” spēles vienmēr bijušas ietilpīgas ar plašu sižetu, līdz ar to sagaidāms, ka šī daļa tiešām būs ar plašu piedāvājumu.

    Reklāma

    Šī gada spēle noslēgs Ziemeļu mitoloģijas sižetu, kas aizsākās ar 2018. gada “God of War” un, kā redzams, tai vajadzētu būt ļoti ietilpīgai tieši no sižeta viedokļa, kas varētu būt par iemeslu tās ietilpības pieaugumam. Tāpat ir zināms, ka šajā versijā būs iespējams ielūkoties visās deviņās spēles valstībās. Sagaidāms, ka “God of War Ragnarök” varēs izmantot PS5 Kraken kompresijas tehnoloģiju, kas ļauj samazināt spēles ietilpību, bet nodrošināt augstāko vizuālo baudījumu.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    24.09.2022 11:17

    Kāpēc rakstā ir minēts, ka noslēgs triloģijas sižetu, ja šī ir otrā un noslēdzošā daļa no ziemeļu mitoloģijas?

    REALAIS
    24.09.2022 17:48

    Tev pašam sanāk uzspēlēt spēles? Tīri intereses pēc. Varbūt ir kāda favorīt spēle?

    REALAIS
    25.09.2022 09:11

    Es pats spēlēju viss kaut ko. Un Lego Star Wars ir kvalitatīva spēle. Hogwarts Legacy ir jau nopirkts iepriekšpārdošanā, par to gan var pasmieties, 5m iepriekš pirkt spēli. Bet tur arī otra puse gribēs papildus atņemt manu spēles laiku.
    Braukšanas spēles protams gribētu spēlēt ar stūri, bet tas ir dārgs hobijs, ja grib izbaudīt ar labām stūrēm. Tieši nesen Logitech izlaida G PRO Direct Drive stūri, bet jā, neko lētāk par Fanatec nemaz nav.

    REALAIS
    26.09.2022 12:07

    Man arī ir lielas cerības uz Hogwarts Legacy. 2,5 gadu kavējums, cerams būs devis pietiekosi dūdz laika, lai spēle pilnībā būtu gatava. Bet tie visi treileri līdz šim ir bijuši ļoti augstā kvalitātē, viņi nedrīkst pievilt. Es to nepārdzīvošu, it sevišķi kā Cyberpunk apdedzināja pirkstus :D

    Stūre, pilns krēsls 1-2k ir iztērēti. Bet nu par to naudu es labāk spēlēju ar pulti. Šobrīd diezgan sliecos par labu tam, ka tiks iegādāts Sony PSVR2. Bet arī tas būs ap 500 naudām.

    bobis
    24.09.2022 23:54

    Puspliki vikingi skradis pa sniegu, nabadzigu ierocu klastu, var saprast pec bildes, viena gredzenu pavelnieka spele bij, skraidi ar loku pa sniegotiem kalniem un sauj nost orkus vai izmanto nazi, visu sacakareja, kad online iebaza drakonu, kas ka paradas ta nobeidz, redzeju ka viens spele un recu par drakonu.

    bobis
    25.09.2022 00:08

    Warbanda ari ir mods par akmenslaikmetu, dazreiz uzdurries kaut kadiem brieziem vai zobenzoba pumam, ar savu nozelojamo ierocu ekipejumu, atri skraida tie zveri uz visam pusem un nenokersi un baksta tevi no aizmugures, labi ka tur trusus vai govis neiebaza.

    Reklāma