Web Analytics
More
    Reklāma

    Hertz pasūtīs 175 tūkstošus General Motors elektroauto

    Jaunākie raksti

    Auto nomas uzņēmums Hertz paziņojis par vēlvienu vērienīgu papildinājumu savam elektrisko mašīnu autoparkam – Hertz no General Motors koncerna iegādāsies 175 tūkstošus elektroauto. Darījums tiks izpildīts piecu gadu laikā,noslēdzoties 2027. gadā, un tajā iekļauti auto no visiem GM zīmoliem.

    Hertz aprēķini liecina, ka šīs mašīnas veiks 8 miljardus kilometru, kas citādi būtu veikti ar benzīna mašīnām, samazinot kaitīgo izmešu daudzumu par 3,5 miljoniem tonnu. Hertz jau iepriekš pauda apņēmību kļūt par lielāko elektroauto nomas uzņēmumu Ziemeļamerikā – šobrīd elektriskās mašīnas pieejamas 500 vietās 38 ASV štatos.

    Elektriskie nomas auto klientiem ir lieliska iespēja savos ceļojumos pārvietoties bez kaitīgajiem izmešiem, savukārt nomas uzņēmums ietaupa nedaudz naudas uz apkopēm, kas elektroauto jāveic retāk un ir lētākas. Hertz pagaidām saviem klientiem nejautā, kur viņi plāno doties ar savām elektriskajām mašīnām, taču apmeklēt nomaļus nostūrus ar elektroauto pagaidām diez vai ir pats prātīgākais solis. Klientiem īpaši tiek skaidrota mašīnas sniedzamība un citas ar elektroauto ekspluatāciju saistītās praktiskās nianses.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma