Web Analytics
More
    Reklāma

    Par spīti dabasgāzes piegāžu problēmām, Audi neprognozē lielas ražošanas problēmas

    Jaunākie raksti

    Turpinoties Krievijas izraisītajam karam Ukrainā, Eiropā pirms ziemas saglabājas dabasgāzes piegāžu deficīts un augstas cenas. Dabasgāze ir ļoti svarīga ražojošajiem uzņēmumiem tādās valstīs kā Vācija. Autobūve pēdējo gadu laikā daudz cietusi dažādu problēmu ietekmē, savukārt Audi vadītājs Markuss Dīzmans uzskata, ka šā brīža problēmas ar dabasgāzes piegādēm neradīs lielas problēmas auto ražošanā.

    “Šobrīd neredzu, kā tas varētu radīt nopietnas problēmas. Regulāri komunicējam ar atbildīgajām iestādēm, tīkla operatoriem un piegādātājiem, lai ieviestu nepieciešamos mērus, ja tāda vajadzība radīsies,” intervijā vietējam Augsburger Allgemeinen laikrakstam izteicās Dīzmans.

    Reklāma

    Ja gadījumā Eiropa saskarsies ar īpaši bargu ziemu un radīsies gāzes piegādes traucējumi, Audi prognozē lēnāku ražošanas tempu un pieļauj, ka arī autobūves piegādātājiem varētu rasties grūtības saražot pietiekami daudz produkcijas.

    Audi jau iepriekš bijušas problēmas ar piegādātājiem krievu sāktā kara dēļ – daļa Audi piegādātāju bāzēti Ukrainā, tāpēc uz brīdī nācās apturēt atsevišķu modeļu ražošanu, jo tiem nebija nepieciešamo daļu. Tāpat kā citi autoražotāji, Audi turpina sadzīvot ar pusvadītāju deficītu.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma