Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp radījis pirmo īsfilmu, kurā galvenajā lomā redzēsim NBA zvaigzni Adetokunbo

    Jaunākie raksti

    Visai interesantu mārketinga kampaņu un jaunu darbības virzienu izvēlējies saziņas serviss WhatsApp, kas 21. septembrī publicēs savu pirmo īsfilmu, kurā būs redzams NBA spēlētājs Jannis Adetokunbo.

    WhatsApp pirmās veidotās filmas nosaukums būs “Naija Odyssey”, kas stāstīs par šobrīd viena no NBA labākajiem spēlētājiem dzīvesstāstu. Kā noprotams no reklāmas video, tad šī būs pirmā īsfilma no vairākām, kā arī citu filmu sižets varētu būt saistīts ar dažādu slavenu cilvēku dzīvesstāstiem. Adetokunbo sakarā tā būs viņa izcelsmes vēsture, jo viņš piedzima Grieķijā nigēriešu ģimenē, un kā tas ir vijies cauri viņa bērnībai un piederībai.

    Reklāma

    Šī pirmā īsfilma ne tikai iesāks jaunu darbības nozari saziņas lietotnei, bet tā arī ir noslēgusi pirmo reklāmas sadarbību ar Janni, kurš kļūs par zīmola vārda nesēju un piemēru. Iepriekš šādas sadarbības WhatsApp nebija izmantojis. Protams, filmas sižets sasauksies ar saziņas rīka iespēju starp cilvēkiem veidot attiecības, kā arī iespēju savienot gan tālumā esošus cilvēkus, gan dažādus kultūras un visu no tā izrietošo.

    “Naija Odyssey” būs 12 minūšu gara īsfilma, kura būs pieejama no 21. septembra gan WhatsApp Youtube kanālā, gan citos servisa sociālo tīklu kontos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma