Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” rediģēšanas funkcija ļaus ierakstā veikt līdz pieciem labojumiem

    Jaunākie raksti

    Septembra sākumā ziņojām, ka beidzot ir pienācis tas brīdis, kad “Twitter” sāk testēt izslavēto ierakstu rediģēšanas iespēju. Tā ir ilgi gaidīta funkcija, ko lietotāji pieprasa jau kopš “Twitter” pirmsākumiem, taču uzņēmuma bijušais izpilddirektors Džeks Dorsijs uzskatīja, ka tāda nav nepieciešama. Bet nu šobrīd jau pirmie lietotāji var izmantot šo iespēju un rediģēt savus ierakstus ne vēlāk kā 30 minūtes pēc to publicēšanas. Taču jāņem vērā, ka iespējams veikt vien maksimums piecus labojumus.

    Iepriekš izskanēja bažas par to, ka ierakstu rediģēšanas funkcija varētu lietotājiem dot iespēju mainīt ieraksta saturu un pat piešķirt tam pilnīgi citu nozīmi. Pastāvēja risks, ka šādā veidā lietotāji plašam sekotāju lokam varētu izplatīt dezinformāciju, ar krāpniecību saistītus ierakstus utml. Taču piecu labojumu limits šo problēmu ja ne nenovērstu, tad vismaz mazinātu.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka jaunā ierakstu rediģēšanas funkcija sākotnēji pieejama atsevišķiem “Twitter” maksas abonementa “Twitter Blue” lietotājiem ASV. Taču vēlāk šajā mēnesī tā būs pieejama Jaunzēlandē un pēc tam plašākam lietotāju lokam arī Austrālijā, Kanādā, ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma