Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose izziņo pamatīgi uzlabotas austiņas QuietComfort Earbuds II

    Jaunākie raksti

    Vienlaikus ar lielo Apple notikumu Bose izziņoja savas jaunākās tā saucamās true wireless austiņas QuietComfort Earbuds II. Plānotā QuietComfort Earbuds II cena ir 300 dolāri, bet pie mums gan jau tās maksās savus 350 eiro. Pirmie pircēji pie QuietComfort Earbuds II tikšot jau septembra vidū.

    Tiek solīts, ka QuietComfort Earbuds II ir pamatīgi uzlabota apkārtējās vides trokšņu slāpēšana.

    Reklāma

    Visai interesants uzlabojums ir CustomTune process, kas pārkalibrē austiņu darbību katru reizi, kad izņem tās no uzlādes kastītes un ievieto tās savās ausīs. QuietComfort Earbuds II izdod nelielu skaņas siglālu, lai noteiktu, cik labi šoreiz austiņas ieguļ lietotāja ausīs un attiecīgi pielāgo skanējumu un trokšņu slāpēšanu.

    QuietComfort Earbuds II izmanto Bluetooth 5.3, bet tās nav iespējams savienot ar vairākām ierīcēm, kas šādā cenā ir grūti piedodams mīnuss. Ar vienu uzlādi QuietComfort Earbuds II darbosies līdz 6 stundām ar iespējotu trokšņu slāpēšanu, kas ir ļoti iespaidīgs laika sprīdis tik mazām austiņām. Austiņu kastīte vēl spēs tās uzlādēt trīs reizes. IPX4 mitruma noturība nozīmē, ka tās var izmantot sportojot, bet ne stiprā lietū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma