Web Analytics
More
    Reklāma

    Neilgi pēc pirmās sezonas izlaišanas Netflix pārtrauc “Resident Evil” seriāla veidošanu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Netflix papildināja sevis veidoto seriālu klāstu ar videospēles “Resident Evil” ekranizāciju, taču jau pēc pirmās sezonas ir skaidrs, ka skatītāji nesagaidīs turpinājumu.

    Tas pavisam vienkārši saistīts ar to, ka seriāls nav ieguvis gaidīto popularitāti, un savā ziņā videospēļu franšīzes fani ir vīlušies. “Resident Evil” seriāls nav veidots pietuvināts spēlei, bet to pat vairāk varētu nosaukt par jauniešu drāmu vai uz dažādu fanu teoriju veidoto seriālu. Tiešie šie faktori nav veicinājuši oriģinālā “Resident Evil” satura ekranizāciju, kādu to sagaidītu karstākie fani.

    Reklāma

    Seriāla sižets principā nav saistīts ar galveno stāstu, veidojot pilnīgi kaut ko citu, kā arī seriāls vienkārši ir slikts. Kaut arī aktieri ir izdarījuši savu labāko darbu, tomēr lielākā kļūda bija šo serālu uzņemt, balstoties uz tā paredzēto scenāriju. Iespējams, tas saistīts arī ar to, ka tā veidošanā netika piesaistīti videospēles izstrādātāji.

    Varbūt seriāls varēja aizraut citu auditoriju, ne “Resident Evil” videospēļu fanus, taču nav izdeviens uzrunāt arī šo grupu. Tas viss novedis pie tā, ka jau pēc divu mēnešu pieejamības, seriāla turpinājums tiek atcelts. Acīmredzot, ne visas videospēļu ekranizācijas vienmēr ir veiksmīgas.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rajah
    30.08.2022 09:53

    Skripts? Varbūt JavaSkripts, bet filmām latviski būtu scenārijs :))

    Mārtiņš
    30.08.2022 11:27

    Oh, jā! Šis seriāls tiešam bija pielīdzināms dumpster fire

    Rūdolfs Rancāns
    30.08.2022 17:11
    Reply to  Mārtiņš

    viss netflixā ir dumpster fire

    digitalk
    30.08.2022 21:07

    tikai nevajag vispārināt — piemēram, «Love, Death + Robots» ir augstākās raudzes animācija pieaugušajiem. un tādu eksemplāru tur ir pietiekoši.

    Jodels
    30.08.2022 18:01

    Kad nav ko skatīties, labprāt ievērtēju t.s. “shit-horror” (jeb C.kategorijas šausmenes, kuras veidotas ar 69,00 EUR lielu budžetu). Taču shitflix murgi bija kas īpaši stulbs.

    bobis
    30.08.2022 22:42

    Garlaicigs serials, apnik luret uz galvenas varones ego.

    bobis
    30.08.2022 22:47

    Butu labak paradijusi, ka kads iziet rezident evil speli, daudz interesantak.

    Reklāma