Web Analytics
More
    Reklāma

    HBO veidos seriālu, kas balstīts uz “The Last of Us” videospēles motīviem

    Jaunākie raksti

    Amerikas televīzijas uzņēmums HBO paziņojis, ka strādā pie seriāla, kas būs balstīts uz populārās fantastikas videospēles “The Last of Us” daļām, un tā veidošanā piedalīsies nozarē atzīti profesionāļi.

    Darbs pie seriāli sācies jau šī gada sākumā, taču nav zināms, kad tas varētu nonākt uz ekrāniem. Pie sižeta izveides strādā spēles izstrādātāji no Naughty Dog – Kregs Mazins (Craig Mazin) un Nils Drukmans (Neil Druckmann). Producēšanās darbā iesaistīties producente Karolīna Štrausa, kura savu roku pielikusi HBO veidotajā seriālā par Černobiļas atomelektrostacijas katastrofu.

    Reklāma

    Kā norāda HBO Programming viceprezidents, tad šī komanda būs spējīga izveidot tādu ekranizējumu, kurš reizē būs spējīgs aizraut gan kvēlākos spēles fanus, gan ar spēli nesaistītu auditoriju. Tāpat viņš ir pateicīgs par iespēju sadarboties gan ir izstrādātājiem Naughty Dog, gan ar Sony un PlayStation, jo videospēle ir īpaši veidota PlayStation spēļu konsolēm. Jaunākā spēles daļa “The Last of Us Part II” iznākšanas brīdī maija beigās kļuva par visātrāk pārdoto PS4 videospēli Lielbritānijā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma