Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo jaunas 990 Pro sērijas SSD atmiņas ar uzlabotu ātrumu un efektivitāti

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā Samsung papildinājis savu SSD atmiņu klāstu ar jauniem 990 Pro sērijas modeļiem, kam vajadzētu kļūt par ātrākajām PCIe 4.0 standarta atmiņām.

    Jaunie SSD modeļi papildinās esošo Samsung NVMe tipa atmiņu klāstu, uzlabojot iepriekš zināmo 980 Pro modeli, jo 990 Pro modelis sasniegs lasīšanas ātrumu 7450 MB/s un rakstīšanas ātrumu 6900 MB/s. Salīdzinājumam iepriekšējās paaudzes modelis darbojas ar 7000 MB/s un 5100 MB/s ātrumiem. Kā norāda Samsung, tad jaunā atmiņa saņems 55% jaudas uzlabojumu, salīdzinot ar 980 Pro sēriju.

    Reklāma

    Tāpat uzņēmums uzlabojis jauno SSD disku enerģijas patēriņu, jo to kontrolieri būs aprīkoti ar niķeļa pārklājumu, kā arī tikusi pārveidota siltuma izdalīšana, nodrošinot stabilu termālo kontroli. Samsung piedāvās īpašu 990 Pro versiju, kas būt aprīkota ar dzesēšanas sistēmu, kas sniegs papildu siltuma kontroli, kā arī tā saņems RGB gaismas.

    Jaunās atmiņas paredzētas, lai uzlabotu gan personālo datoru, gan spēļu konsoļu jaudu, tēmējot tieši uz datorspēļu entuziastiem, kā arī nodrošinot 4K un 8K izšķirtspējas video un citas datu ietilpīgas darbības. Samsung 990 Pro 1TB modeļa cena būs 179 USD, bet 2TB versija maksās 309 USD, un SSD atmiņas būs pieejamas sākot no oktobra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma