Web Analytics
More
    Reklāma

    Mahindra sniedz ieskatu piecos elektroauto, kas izmantos VW MEB daļas

    Jaunākie raksti

    Indijas autobūves uzņēmums Mahindra sniedzis ieskatu kopumā piecos elektriskajos modeļos, kas tuvāko gadu laikā nonāks tirgū. Šajos modeļos izmantotas daļas, kas aizgūtas no Volkswagen koncerna un tā izstrādātās MEB platformas.

    Šie jaunie modeļi prezentēti ar diviem jauniem apakšzīmoliem “XUV” un “BE”, savukārt pašas mašīnas konstruētas uz pašu izstrādātas elektroauto platformas “INGLO” – nosaukumā apvienoti vārdi “Indija” un “globāls”. Platformā tiek izmantotas detaļas, kas aizgūtas no MEB platformas. Pagaidām gan nav zināms, kas tieši pārņemts no vācu autoražotāja un cik līdzīgas ir pašas platformas.

    Mašīnās plānots izmantot LFP baterijas, savukārt to ietilpība plānota no 60 līdz 80 kWh, kas ir mūsdienu standartiem atbilstoši. Ātrās uzlādes iespējas tiek solītas līdz 175 kW, kam vajadzētu būt gana, lai mašīnu līdz 80 procentiem uzlādētu apmēram pusstundā. Pagaidām netiek sniegti pat aptuveni sniedzamības dati, taču Mahindra sola klasē labākos rezultātus.

    Pirmie indiešu autoražotāja modeļi uz ceļiem nonāks jau ap 2024. gadu, savukārt līdz 2026. gadam tirgū jau būtu jābūt vismaz četriem no šiem izrādītajiem auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma