Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie “Spotify Premium” lietotāji servisu varēs izmantot trīs mēnešus bez maksas

    Jaunākie raksti

    Spotify” nācis klajā ar labām ziņām ikvienam, kurš vēl tikai plāno iegādāties lietotnes maksas jeb “Premium” abonementu. Uzņēmums paziņojis, ka “Spotify Premium” jaunajiem lietotājiem dāvās iespēju trīs mēnešus šo pakalpojumu izmantot bez maksas. Piedāvājums attiecas gan uz jaunajiem individuālajiem lietotājiem, gan studentu plāna kārotājiem. Savukārt jaunie “Spotify Duo” un ģimenes plāna abonenti “Premium” iespējas bezmaksas varēs izmantot mēnesi.

    Varētu domāt, ka šajā situācijā iespējams izstrādāt kādu viltību. Piemēram, atteikties no “Premium” plāna tagad un pēc tam to trīs mēnešus izmantot par brīvu. Taču “Spotify” tik viegli apvest ap stūri nevarēsi. Uzņēmums norāda, ka piedāvājums nav pieejams bijušajiem “Premium” abonentiem. Taču tie, kuri abonementu atcēla pirms 15. jūlija, varēs to atjaunot un trīs mēnešus maksāt par pakalpojumu lētāk.

    Reklāma

    Nekas nav mūžīgs, un arī šis piedāvājums no “Spotify” puses būs spēkā vien dažas nedēļas. Konkrētāk, lietotāji šo iespēju varēs izmantot līdz 11. septembrim. Savukārt pēc šī trīs mēnešu izmēģinājuma perioda no abonentiem tiks iekasēta parastā abonementa cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris Silinieks
    17.08.2022 10:24

    Zinām šitos “bez maksas”… Lai saņemtu savus 3 mēnešus, visticamāk būs jāievada kredītkarte un beidzoties “bez maksas”, no konta sāks pilēt abonementa maksa, kad pats jau sen esi aizmirsis par tādu Spotify bezmaksas periodu.

    Kristaps
    17.08.2022 10:45

    Easy, es jau vairakus gadus tā dzīvoju – 3meneši pa 1 meneša cenu. Parasti vasarā un ziemā ir šādas spotify akcijas. Pārejā periodā nav problēmu paklausīties reklāmas jo spotify neklausos 24/7 ka mani tas traucētu….

    Jā kredītkarte jānorāda protams, savādak kā par pakalpojumu domā samaksāt? Sūtot jevrikus ierakstītā vēstulē pa pastu uz spotify biroju?

    Bet samaksajot uzreiz arī atsakos, jeb pāreju uz bezmaksas kontu, bet 3mēneši, par ko esmu tiesīgi samaksājis, saglabājas! ;) Beidzoties 3 menešu periodam neviens tev neko lieki nenovelk un pāriet vienkarsi uz bezmaksas plānu! Līdz nakamajam šādam piedāvājumam… jo parasti tev tikai menesi ir jābūt free kontam lai varētu izmantot šo, tad vienmēr es arī izmantoju.

    Kursors.lv
    17.08.2022 10:46
    Reply to  Kristaps

    Tad nu šādu gudrinieku dēļ Spotify nākas celt pakalpojuma cenu visiem.

    Kristaps
    17.08.2022 10:57

    Sorry bet neuzskatu, ka par prastu mūzikas klausīšanos būtu jamaksā 6.99€ mēn katram ģim loceklim mājā(vai par family plānu jamaksā 12€/mēn)….
    Audio vizualā izklaide- Netflix, disney+, amazon prime u.t.t… maksā tikpat.. Turklat mierīgi darbini uz maksimums 5 ierīcēm vienlaikus, bet te prasta mūzika ko klausīties šad tad uz vienas ierīces/konta maksā līdzvērtīgi.

    Par pus gadu samaksāju nevis pilnu cenu 41.94€, bet 13.98€ ietaupījums jūtams!

    Ja būtu maksimums kādi 2.99€/men, tā nečakarētos, bet ne jau 6.99 par vienkāršu mūzikas servisu….

    P.S. Jautajums, kad tad spotify cenu ir palielinajusi? Kopš 2013 gada, kad Spotify atklāja pieejamību Latvijā ‘premium’ maksāja 6.99€, joprojām cena nav mainījusies!

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Kursors.lv
    17.08.2022 10:58
    Reply to  Kristaps

    Kāpēc tu domā, ka zini, cik šādam pakalpojumam būtu jāmaksā? Vai līdzīgi danco arī starp mobilo sakaru operatoriem, lai tikai izsistu pēc iespējas lētāku zemgalda piedāvājumu?

    Kristaps
    17.08.2022 11:14

    Tiesi tā! Jaizmanto visas iespējas. Un jāmak par sevi pastāvēt un runat ar cilvēkiem neuzbrūkošā tonī, ja nemāki, tad arī maksā pilnu cenu un neraudi, ka alga Latvijā ir nepietiekama un jādzīvo no algas līdz algai.

    P.S. Patlaban esmu otro mēnesi, LMT Neatkartība+Brīvība 9.49€/men par ierīci uz gadu savā ‘ģimenes’ piedavajumā(trīs nummuri, visiem vienāds plāns kas arī ir nepieciešams.)
    Atlikušie 12mēn standarta ģimenes plāna maksa, toties ietaupījums šajā 24 mēn noslēgtajā līgumā, ir jūtams tikai tapēc lai nepārietu pie cita operatora un māki mazliet parunāt…. ;)

    lmt.JPG
    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Kursors.lv
    17.08.2022 11:17
    Reply to  Kristaps

    Diezgan traki. Manuprāt, šis būtu jāaizliedz ar likumu.

    Kristaps
    17.08.2022 11:31

    Tīrākā demokrātija un vārdu brīvība! Ja vēlies aizliegt un dzīvot tādā sociālisma ideoloģijā, tad ar visu ģimeni marš pāri robežai uz ruslandi, kur tev arī teiks priekšā visu ko vari darīt un ko nē un nebūs izvēles, jeb būs ‘vienkāršāka dzīve’ kur visi ir vienlīdzīgi.(izņemot vadību)

    Iemetīs tipveida majas standarta dzīvoklī un tev atliks tikai maksāt visas noteikās maksas, nodokļus un visu darīt laikā un būt paklausīgam pilsonim lai ”valsts plauktu.”
    Savādak ja nepaklausīsi, tevi šķirs no ģimenes un nosūtīs tevi uz korekcijas iestādi tālajos ziemeļos….

    P.S. Neapvainojies! Laba diskusija. :) Lai izdevusies diena!

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Kursors.lv
    17.08.2022 11:59
    Reply to  Kristaps

    Nu tu gan aizburāji kaut kādos neceļos. Es norādu tikai uz to, ka, manuprāt, masām pieejamiem pakalpojumiem un produktiem ir jābūt ar cenām, kas visiem ir uzskatāmi redzamas un saprotamas.

    Kristaps
    17.08.2022 12:49

    Individuālie ‘zem letes’ piedāvajumi tiesi tapēc ir zem letes piedavajumi kuri netiek oficiāli reklamēti.
    Ja LMT oficiāli reklamētu, ka ir piedavājums par 17.98€, bet ir tāds pats piedāvājums par 9.49€. Uzmini kuru cenu cilveki ņems ar garantētu 100% precizitāti.

    Viss ir atkarīgs kāds klients esi, cik laikā maksā, cik nummuri un uz šī pamata var parunāties tavu ‘individualo’ piedāvājumu un tur nekas negodīgs nav.
    Turklāt arī manā gadījuma noteikti kompānija tāpat neko nezuadē un turpina uz mani pelnīt.. mazāk, bet pelna ar līguma garantiju, ka nekur neaizmukšu, atlikuso gadu maksājot standarta cenu… (tad var tik iedomāties par cik entajiem simtiem procentu plusā ir standarta pakalpojuma cena.)

    Jo ta būtu ļoti slikta prakse, ja kompanija privatpersonām, piedāvādu zem letes cenu ar kuru ik mēnesi zaudē, jeb citiem būtu jāsedz šis caurums ceļot lielāku oficiālo cenu…
    Ilgi nedzīvotu tāds biznesa modelis.

    Interesanti cik kompanijai izmaksā tāds brīvība+neatkarība tarifu plāna nodrošinajums vienam nummuram, lai kompānija spētu izdzīvot, jeb pašizmaksa ko noteikti LMT iekšiene zin lai būtu segums uz kā būvet cenu… Es lēšu kādi 5€? (bet zinātnisku pamatojumu vai segumu man nav jo tie nav publiskie dati…)

    Kursors.lv
    17.08.2022 12:53
    Reply to  Kristaps

    Zemgalda piedāvājumu sniegšana nozīmē tikai to, ka uzņēmumam nerūp savi esošie klienti. Ne visi ir gatavi pazemoties un prasīt atlaidītes.

    Artūrs
    17.08.2022 14:17

    Bet nerūp jau arī. Lojālajiem klientiem paši operatori nekādas atlaides nepiedāvā, bet pārskrējēji no viena uz otru operatoru tiek atalgoti.

    Kristaps
    17.08.2022 14:53

    Tāda diemžel ir mūsdienu ekonomika – jauno klientu piesaistīšana(līgumos) ir mērķis. Bet esošie var sūkāt ledu…. Tet ir spilgts piemērs, vari būt klients gadu desmitiem, vienmēr maksāt laikā, bet visas akcijas un atlaides ir tikai jaunajiem. Jo tu nekur citur esot privātmājā nevari likties. 4G mājai nav baigi stabils pat sēžot blakus tornim, vakaros nets nelietojams jo visi ‘uzsežas’ uz torņa. Šonedeļ dzīvoklī atteicos no tet, tagad ar esošo viņu cenu paaugstinājumu es principiāli eju prom. (man ir vel aktīvs līgums līdz janvārim, bet viņi atsūta, ka viņi palielina cenu) un līguma noteikumos ir punkts ka viņi var to darīt paziņojot 30dienas pirms. Respektīvi līgums no visam pusēm ir izdevīgs viņiem un pat ja esi līgumā, tas negarantē tev konkrēto cenu uz līguma laiku. Man bija 500Mbit pa 17.50€ akcijā, tagad gribēja 19.50€ un rakstīja, ka turpina ‘man’ piedavat zemāko cenu, ne kā standarta cena…. It kā man tagad no ta jājūtas priviligētam. Nu neko uz šī pamata atteicos bez līgumsoda, man atzvana mēģinot pierunāt palikt, viss ko piedavaja ir viņu salūzušo tet plus uz 6mēn kur var bezmaksas skatīties panoramu un vecas tv rip filmas, bet jaunās filmas tapat jānomā un 1Gbps ātrumu pa šo cenu- sanāk papildus 2mēn… Read more »

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    User
    17.08.2022 11:05

    Easy, playlistes var pārkopēt, un šitā var gadu izvilkt, ja ir vairākas bankas kartes un PayPal. :D Free trial, katrus 3 mēnešus ar citu cepuri galvā, kā tajā jokā. :D

    Reklāma