Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” nāk klajā ar patīkamām izmaiņām maksājošiem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” nācis klajā ar pāris, manuprāt, labām izmaiņām “Premium” lietotājiem. Uzņēmums paziņoja, ka pilnībā atdalīs atskaņošanas un jaukšanas pogas, kas aizstās kombinēto atskaņošanas/jaukšanas pogu, kas vēl šobrīd atrodas atskaņošanas sarakstu un izpildītāju lapu augšdaļā. Paredzams, ka jaunās izmaiņas pie lietotājiem nonāks “tuvāko nedēļu” laikā.

    “Spotify” savā paziņojumā norāda, ka jaunās izmaiņas lietotājam ļaus izvēlēties vēlamo režīmu mūzikas atskaņošanai un klausīties, ko un kad vēlas. Neatkarīgi no tā, vai lietotājs vēlas saturu klausīties jauktā secībā vai pēc kārtas, atliek tikai nospiest pogu “Play” un tālāk izvēlēties atskaņošanas opciju, ko labāk gribas.

    Reklāma

    Tiesa, šis solis no “Spotify” varētu radīt neapmierinātību no mūziķu puses, kuri vēlas, lai viņu albumos esošās dziesmas tiktu klausītas to oriģinālajā secībā. Piemēram, dziedātāja Adele pērn “Twitter” uzsvēra, ka mākslinieki ne bez iemesla tik lielu rūpību pievērš albumu sastādīšanai un dziesmu sarakstu izveidei. Tas lika “Spotify” pēc noklusējuma pievienot standarta atskaņošanas pogu albumu lapās, nevis šo atskaņošanas/jaukšanas kombināciju. Taču tagad “Spotify Premium” lietotāji visā lietotnē varēs izvēlēties sev tīkamāko dziesmu atskaņošanas režīmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    02.08.2022 09:04

    Piekrītu Adelei

    Reklāma