Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” pārtrauc ražot “Car Thing” mūzikas atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    2021. gada aprīlī “Spotify” nāca klajā ar pārsteigumu – viedo mūzikas atskaņotāju “Car Thing”. Ierīces galvenais mērķis bija sniegt iespēju automašīnā ērti klausīties savu mīļāko saturu – dziesmas, podkāstus utt. Tomēr gada laikā šis risinājums kaut kā īsti nesasniedza lietotāju sirdis. Tāpat uzņēmums saskārās arī ar piegādes ķēdes problēmām, tāpēc nolemts pārtraukt “Car Thing” ražošanu.

    “Spotify” informē, ka esošās “Car Thing” ierīces darbosies kā paredzēts. Tāpat interesenti vēl šobrīd var iegādāties šo mūzikas atskaņotāju, kura cena samazināta līdz 50 USD. “Spotify” norāda, ka, neskatoties uz šī projekta visai īso vēsturi, tas iemācījis virkni noderīgu lietu. Tāpat uzņēmums joprojām uzskata, ka automašīna ir “nozīmīga” vieta mūzikas atskaņošanai.

    Reklāma

    Pirmo reizi par “Car Thing” “Spotify” paziņoja 2019. gadā. Taču vien 2022. gada sākumā ierīce sasniedza plašāku interesentu loku. Šis risinājums visnoderīgākais bijis tiem, kuru automašīnās nav straumēšanas funkcionalitātes. Līdz ar to “Car Thing” galvenokārt noderējis vecāku transportlīdzekļu īpašniekiem. Pats “Spotify” šo projektu vairāk uztvēra kā informatīvu eksperimentu, no kura varētu kaut ko mācīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User
    29.07.2022 10:34

    Tāds gadžetiņš riktīgi noderētu citiem mērķiem, bet nevar pie mums nopirkt. :D

    Reklāma