Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” priecēs lietotājus arī automašīnās – izlaiž viedo atskaņotāju “Car Thing”

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” nācis klajā ar jaunu pārsteigumu tiem lietotājiem, kuriem tīk iecienītākos skaņdarbus klausīties ceļā – braucot ar automašīnu. Kompānija izlaidusi viedo atskaņotāju “Car Thing”, kas ļaus ērti uzlikt savu mīļāko dziesmu, radio staciju, podkāstus vai ko citu.

    Jaunais risinājums noteikti varētu patikt ne vienam vien. Kompānija atklāj, ka “Spotify” atrodami vairāk nekā 70 miljoni lietotāju izveidotu ar braukšanu saistītu atskaņošanas sarakstu. Nu tos varēs ērti klausīties turpat, auto. Ja uztraucies par to, ka, vadot spēkratu, šī risinājuma lietošana nebūs ērta, jāsaka, ka “Spotify” ir par to diezgan padomājis. “Car Thing” aprīkots ar balss vadību, izmantojot funkciju “Hey Spotify“, skārienjūtīgu ekrānu un fizisko vadību.

    Reklāma

    Uzņēmums norāda, ka ar šo risinājumu nebūt nevēlas iekarot atskaņotāju ražotāju topa augšgalu, jo fokuss ir un paliek tas pats vecais. Taču ar “Car Thing” risinājumu vēlas apmierināt to lietotāju vajadzības, kuriem pietrūka izcilas un pielāgotas mūzikas klausīšanās pieredzes savā auto. Līdz ar to “Car Thing” nebūs tiešs konkurents automašīnās iebūvētajām atskaņošanas sistēmām.

    Jāpiebilst, ka šobrīd “Car Thing” izmantošanas iespējas ir ļoti ierobežotas – to var izmēģināt atsevišķi lietotāji ASV. Taču, kad šis risinājums būs nonācis arī pie tevis, to varēsi sākt lietot, ja būsi pieslēdzis “Spotify Premium” plānu, kā arī būs pieejams interneta savienojums.

    AvotsSpotify
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    15.04.2021 11:50

    Es ne pēc šī raksta, ne Spotify lapā nesaprotu, man jāšārē nets priekš šī playera kurš caur bluetooth atskaņos skaņu iekš auto? Prikols kāds?

    Salvis
    15.04.2021 12:22

    Mūsdienās caur telefonu atskaņoto mūziku iekš Spotify, kas saslēgts ar zilzobi, var pārslēgt arī ar auto fiziskajām pogām, piem., uz stūres.

    Elvis
    15.04.2021 12:25
    Reply to  Salvis

    Jep, tpc vēl vairāk domāju par ieguvumu. Ja tur varēs ielikt simkarti tad vēl varētu saprast, it īpaši tālākos braucienos.

    Armands Bērziņš
    15.04.2021 21:49
    Reply to  Salvis

    Tad vaig vispār auto ar iebūvētu BT

    Eggy Mega
    15.04.2021 12:38
    Reply to  Elvis

    Ierīce radīta orientējoties uz auto, kuri nav gana svaigi un nav aprīkoti ar modernām info-izklaides sistēmām. Kā arī “vieglāk” pārvaldāms tieši mūzikas ziņā. Nu auto gan jābūt aprīkotam ar BT, AUX, vai USB ieeju.

    https://techcrunch.com/2021/04/13/spotify-launches-an-in-car-entertainment-system-car-thing/

    azad
    15.04.2021 13:05

    Ja kāds mēģinātu tagad iestāstīt ka izmantot playeri ir ērtāk nekā klausīties mūziku telefonā viņu sauktu par jocīgu😄 Te izdomā kārtējo nevajadzīgo verķi un stāsta kaut ko par ieguvumiem. Ja es neizmantotu SD karti, tad noteikti izmantotu telefonu caur AUX.

    azad
    15.04.2021 16:54

    Katrai lietai ir savs pircējs, es vairāk par to ka tā ir kārtējā fīča bez īsta labuma. Ja kas šāda būtu prezentēts vismaz gadus 5 atpakaļ, tā būtu bomba, tagad nu bezjēdzīgi mazliet. Tas skatoties kritiski😄

    Enders ko
    16.04.2021 22:48

    Es savā golf3 strīmoju bezmaksas mūziku caur soundcloud ar blootouch palīdzību. Viss skan, un nav jāmaksā.

    Reklāma