Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” pārkārto savu lietotni, nodalot podkāstus un mūziku

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” otrdien nāca klajā ar kārtējiem jaunumiem, kas šoreiz tiešā veidā saistīti ar mobilo lietotni. Tās sākuma ekrānā tagad ir nodalītas mūzikas un podkāstu jeb raidierakstu sadaļas, kas ļaus ērtāk pārvaldīt esošo un ātrāk atrast jaunu saturu. Šie jaunumi jau tagad varētu būt pieejami “Android” tālruņos, savukārt “iOS” lietotājiem vēl drusku jāpaciešas.

    Atsevišķa sadaļa, kas veltīta mūzikai, nodrošinās ātru piekļuvi dziesmu, albumu un atskaņošanas sarakstu ieteikumiem, pamatojoties uz lietotāju muzikālo gaumi. “Spotify” norāda, ka šādā veidā lietotāji varēs vieglāk nekā jebkad agrāk atklāt savu iecienīto saturu. Tāpat šajā sadaļā pievienotas jaunas pogas, kas palīdzēs ātrāk “ielaikot”, kopīgot un atskaņot mūziku.

    Reklāma

    Savukārt sadaļā “Podcast & Shows” tiks izceltas jaunākās ierakstu sērijas, kam lietotājs seko. Šī pieeja nedaudz atgādina “Youtube”. Tāpat šajā sadaļā lietotājs varēs iepazīties ar ieteikumiem jaunām raidierakstu sērijām, kas veidoti, pamatojoties uz lietotāja klausīšanās paradumiem un gaumi. Šeit vienuviet būs iespēja arī izlasīt epizožu aprakstus, pievienot raidieraksta epizodes savai bibliotēkai un klausīties tās, neizejot no lapas.

    “Spotify” norāda, ka šīs jaunās izmaiņas palīdzēs lietotājiem vieglāk pārskatīt sev interesējošo saturu attiecīgajā brīdī. Tāpat atjaunotais lietotnes interfeiss padarīšot lietotāja pieredzi vēl personalizētāku, vienlaikus ļaujot iedziļināties ieteiktajā saturā.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma