Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sennheiser” jaunās “Momentum 4” austiņas ļaus klausīties mūziku 60 stundas no vietas

    Jaunākie raksti

    Vācu elektronikas uzņēmums “Sennheiser” nācis klajā ar savām svaigākajām “Momentum” premium klases bezvadu austiņām. Jaunās “Momentum 4” izskata ziņā ievērojami atšķiras no iepriekšējiem modeļiem, līdzšinējo retro pieskārienu nomainot uz vieglāku un ērtāku dizainu.

    Avots: Sennheiser

    “Sennheiser” uzsver, ka “Momentum 4” piedāvā “ārkārtēju komfortu”, lielisku skaņas dinamiku, dzidru skanējumu un izcilu aktīvo trokšņu slāpēšanu salīdzinājumā ar “Momentum 3 Wireless” bezvadu austiņām, kuras, starp citu, esam arī notestējuši.

    Reklāma

    Neskaitot citādāko stilu, vēl viena lieta, ar ko “Sennheiser” cer pārsteigt jauno austiņu lietotājus, ir akumulatora darbības laiks. Uzņēmums apgalvo, ka “Momentum 4” atskaņošanas laiks ar vienu uzlādi var sasniegt līdz pat 60 stundām ar iespējotu ANC, kas konkurentiem liks izbrīnā ieplest acis. Piemēram, “Sony WH-1000XM5”, “Bose QuietComfort 45” un “Apple AirPods Max” sasniedz 20 līdz 30 stundu klausīšanās laiku.

    Avots: Sennheiser

    Uzlabotajā dizainā arī nebūs vietas fiziskām pogām, kas iepriekš nodrošināja vadības iespējas. Tagad to visu kontrolēt var ar pieskārienu.

    “Sennheiser Momentum 4” pieejamas iepriekšpārdošanā baltā un melnā krāsā no 9. augusta, savukārt veikalos tās var meklēt sākot no 23. augusta. Cena ap 349,95 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.08.2022 13:08

    Arī šīs vairs nelocās un aizņems daudz vietas :/ Baterija laba, bet vai nejutīsies smaga?

    Reklāma