Web Analytics
More
    Reklāma

    McLaren tagad piedāvās 450 dolāru vērtus sporta apavus

    Jaunākie raksti

    Auto zīmols McLaren cer pavērt jaunus biznesa un mārketinga apvāršņus, piedāvājot sporta apavus, kurus rotās uzņēmuma vārds.

    Jaunais skriešanas apavu modelis tapis sadarbībā ar citu apģērbu zīmolu Athletic Propulsion Labs (APL), un sauksies HySpeed. Tas būs pieejams ierobežotā skaitā, un vizuāli attēlos McLaren superauto dizaina elementus, kā piemēram aerodinamiskās līnijas un sēdekļu. Kurpju izstrāde aizņēmusi divus gadus. Tā kā apavi tiešām būs ierobežoti, tad tie kļūs par Athletic Propulsion Labs dārgāko produktu, kā arī tos varēs iegādāties visai ierobežotā veikalu klāstā.

    Reklāma

    Šī nav pirmā reize, kad McLaren sadarbojas ar citiem uzņēmumiem, lai radītu kādus apģērba gabalus, bet tie būs tieši pirmie apavi ar uzņēmuma zīmolu. Šo noteikti var uztvert kā mārketinga akciju, jo McLaren šobrīd iet cauri grūtiem laikiem, krītoties pieprasījumam pēc superauto, kā arī ņemot vērā pandēmijas sekas. Tomēr gan Formula 1, gan ar to saistītais Netflix seriāls “Drive to Survive”, McLaren vārdu ļāvis aiznest pāri okeānam, audzējot atpazīstamību.

    Kā norāda APL pārstāvis, tad viņu plānos ir vairāku produktu izlaišana kopā ar McLaren, un šis nebūs vienīgais apģērba gabals. HySpeed skriešanas apavi būs pieejami piecās krāsās (protams, arī zīmīgi oranžajā), un to cena sasniegs 450 dolāru, tā kā atbilstoši McLaren vērtībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    08.08.2022 11:15

    Bet man jau likās, ka būs kaut kāds Hi tech risinājums, kas ļaus skriet ātrā par Useinu Boltu. :)
    Bet kā parasti lēta ķīnīzeru bota ar 450$ vērtu uzrakstu! :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    08.08.2022 11:36

    Neredzu nevienu iemeslu nepirkt šo

    Biteme
    08.08.2022 13:08

    Es gan redzu…..pareiziem apaviem izmantošanas laikā jāpārvērš kinētiskā enerģija elektrībā, lai…nu tu jau zini, kādiem nolūkiem))

    Skābene
    08.08.2022 13:52
    Reply to  Biteme

    Zolē vajag bitkoinu racēju integrēt, jo vairāk un ātrāk skrien, jo vairāk bitkoini maciņā! Būs labs motivators! Skrējiena beigās varēs apmainīt pret NFT ūdens attēlu un NFT dvielīti.

    Reklāma