Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” lietotājiem metaversā ļaus veidot pieaugušajiem domātu saturu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Meta” nesen papildinājis savas sociālās metaversa platformas “Horizon Worlds” politiku, pievienojot tai sadaļu “pieaugušajiem paredzēts saturs”. Uzņēmums norāda, ka šajā platformā varēs veidot saturu, kas ir piemērots pieaugušajiem jeb lietotājiem, kuri vecāki par 18 gadiem.

    Tiem lietotājiem, kuri jau izveidojuši savu virtuālās realitātes pasauli platformā “Horizon Worlds”, “Meta” atsūtījusi e-pastu ar paziņojumu par izmaiņām politikā. Tajā teikts, ka lietotājiem 30 dienu laikā ir jānovērtē sava “Horizon Worlds” izveidotā virtuālā pasaule un jānorāda, vai tā ir piemērota bērniem. Pretējā gadījumā neatkarīgi no satura tā tiks atzīmēta kā 18+.

    Reklāma

    Lai arī lietotājiem būs atļauts veidot pieaugušajiem domātu saturu, arī šeit visam ir savas robežas. Būs aizliegts izplatīt saturu, kurā attēlotas seksa ainas vai pilnīgs kailums. Tas pats attiecas arī uz saturu, kas veicina noziedzīgas darbības, narkotiku lietošanu, ataino vardarbību. Vienlaikus lietotāji savā virtuālajā pasaulē varēs, piemēram, attēlot azartspēļu spēlēšanu un alkohola lietošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    31.07.2022 14:29

    Es pēc virsraksta iedomājos ka tas būs kārtīgs “pieaugušo” saturs , bet nēkā… ļoti žēl… :D :D

    Ivis
    01.08.2022 09:09

    Cik redzēti kadri no metaversa, tad tur personas ir bez kājām un reproduktīvajiem orgāniem (līdz viduklim tikai), attiecīgi “kārtīgs pieaugušo” saturs nemaz nav iespējams :)

    digitalk
    01.08.2022 10:50
    Reply to  Ivis

    > tur personas ir bez kājām

    tad ko tur dara «Nike»?!?
    :D

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Ivis
    01.08.2022 12:45
    Reply to  digitalk

    Nu Nike ražo jakas, cepures, sviedru lentes (vai kā sauc tos uz galvas un rokām liekamos) u. c. virs jostas vietas lietojamas preces :)

    bobis
    06.08.2022 08:32

    Virtualas striptizdejotajas un tamlidzigi, 3d viniem ne parak, cukerberga bijusas milakas?

    bobis
    06.08.2022 08:40

    Tristuri ar kvadratiem micas.

    Reklāma