Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” sāk ierobežot paroļu koplietošanu un piedāvā lietotājiem “nopirkt papildus mājas”

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas gigants “Netflix“, saskaroties ar lietotāju skaita kritumu gada sākumā, nosolījās, ka izstrādās risinājumu, kā cīnīties pret paroļu koplietotājiem. Nu pirmie darba augļi dažviet pasaulē jau parādās. “Netflix” piecās Latīņamerikas valstīs ir ieviesis funkciju, kas lietotājiem ļaus koplietot kontu un vienlaikus ierobežos bezmaksas paroļu koplietošanu.

    Uzņēmums paziņojis, ka sākot ar 22. augustu lietotājiem Argentīnā, Dominikānas Republikā, Salvadorā, Gvatemalā un Hondurasā būs jāmaksā par papildu “mājām”, ja viņi vēlas piekļūt straumēšanas pakalpojumam ārpus savas galvenās dzīvesvietas ilgāk par divām nedēļām.

    Reklāma

    Abonenti joprojām varēs skatīties “Netflix” savos tālruņos vai planšetdatoros jebkurā laikā un tik daudz, cik vēlas, pat ceļojot vai apmeklējot citu vietu. Taču, atrodoties prom no galvenās dzīvesvietas, “Netflix” televizorā varēs skatīties ne ilgāk kā divas nedēļas. Kad šīs divas nedēļas būs pagājušas, “Netflix” jautās, vai lietotājs vēlas pievienot māju par papildu maksu 2,99 USD mēnesī.

    “Netflix” informē, ka pamata līmeņa abonenti varēs pievienot vienu papildu māju, standarta – līdz divām un Premium abonenti – līdz trim mājām. Tas nozīmē, ka lietotāji pakalpojumu par papildu maksu varēs izmantot vienlaicīgi līdz trīs dzīvesvietās. Protams, lietotājs jebkurā laikā varēs noņemt šīs papildus mājas vai nomainīt pievienoto līdz trīs reizēm ik pēc sešiem mēnešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    20.07.2022 10:05

    Varētu padomāt arī par kaut kādu 2-pakāpju autentifikācijas vai citu mehānismu ieviešanu.

    Pēteris
    20.07.2022 10:45

    Un vēl samazināsies abonentu skaits. 🤣

    digitalk
    20.07.2022 11:29

    diezgan gudri, ka tas attiecas tikai uz televizoriem…

    Kristaps
    21.07.2022 12:12
    Reply to  digitalk

    Izskatās ka PC arī ir šajā sarakstā

    Reklāma