Web Analytics
More
    Reklāma

    GeForce RTX 30 Series pārprodukcija varētu aizkavēt RTX 40 Series iznākšanu

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka esam iebraukuši no viena grāvja otrā – tiek runāts, ka nu beidzot Nvidia izdevies sasniegt vērā ņemamu GeForce RTX 30 Series videokaršu ražošanu, bet tās vairs nepērk, jo kriptovalūtu rakšana vairs nav izdevīga. Visi, kuri iepriekš vēlējās iegādāties GeForce RTX 30 Series videokartes, nu gaida, kad iznāks GeForce RTX 40 Series.

    Baumas norāda, ka GeForce RTX 40 Series videokartes videokartes varētu tikt izziņotas oktobrī, bet tagad izskatās, ka Nvidia no sākuma vēlas iztirgot vecos krājumus un tikai tad izlaist GeForce RTX 40 Series videokartes. Jaunās  GeForce RTX 40 Series videokartes varētu tikai ap decembri izziņot, bet arī tad tikai dārgākās GeForce RTX 40 Series videokartes būs pieejamas veikalos.

    Reklāma

    Lētākās GeForce RTX 40 Series videokartes varam gaidīt ne ātrāk par nākamā gada pavasari.

    Tiek uzskatīts, ka Nvidia ir jau pārtraukusi vai drīz pārtrauks GeForce RTX 30 Series videokaršu pasūtīšanu un ražošanu, lai videokaršu cenas nekristos vēl zemāk. Šobrīd varētu būt labākais laiks, lai tiktu pie ilgi gaidītās videokartes.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krišs
    12.07.2022 15:07

    Nvidija varētu uzmest ‘big week sale’ tur -40% un vienā nedeļā noliktava būs gandrīz tukša… Nē! Mantkārīgā koorperācija! Cenu nost nemet, paši jau saknē tur virs msrp un ta paši raud, ka neviens nepērk un mēs(pircēji) esam vainīgi!

    LOĢISKI!

    Last edited 1 year ago by Krišs
    Krotow
    12.07.2022 21:25

    Paši ražotāji ar karšu pārdošanu racējiem veselām paletēm pa 2-3x paaugstinātu cenu sačakarēja tirgu. Lai tagad tirgo pa īsto cenu un neraud.

    Reklāma