Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” nāk klajā ar “CoTweets” funkciju, kas ļauj diviem lietotājiem kopradīt vienu ierakstu

    Jaunākie raksti

    “Twitter” ik pa laikam nāk klajā ar jaunām funkcijām, lai uzlabotu lietotāju pieredzi un veicinātu mijiedarbību platformā. Viena no jaunākajām ir “CoTweets” funkcija, kas ļauj diviem lietotājiem kopīgi radīt vienu ierakstu jeb būt tā līdzautoriem. Tā kā ierakstu veido divi cilvēki, abi divi arī tiks atzīmēti ierakstā, kas parādīsies abu laika joslās. 

    Jaunā funkcija ļauj galvenajam tvīta autoram uzaicināt burtiski jebkuru publisku “Twitter” lietotāju piedalīties ieraksta veidošanā. Ja ir nosūtīts uzaicinājums, otrs lietotājs to atradīs  paziņojumu sadaļā. Lietotājs šo uzaicinājumu var gan akceptēt, gan noraidīt. Ja akceptē, tad jānospiež uz klāt atsūtītā linka, kas aizvedīs uz privāto ziņu sadaļu, kur abi lietotāji varēs apspriest tvīta saturu, vienoties par to un publicēt.

    Reklāma

    Interesanti, ka šādi ieraksti šobrīd nedaudz atšķiras Web un “Twitter” mobilajā lietotnē. Web versijā viss ir kārtībā, taču lietotnē minēts tikai galvenā autora vārds.

    “Twitter” norāda, ka jaunā funkcija pašreiz pieejama atsevišķiem lietotājiem ierobežotu laiku, jo tā joprojām atrodas testa fāzē. Pagaidām nav skaidrs, kad tā kļūs pieejama plašāk.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma