Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc iPadOS 15.5 atjauninājuma, daļa jauno iPad mini pārstājuši veikt uzlādi

    Jaunākie raksti

    Apple kārtējo reizi “uzrāvušies” uz problēmām pēc tam, kad tikusi atjaunota kāda no operētājsistēmas versijām. Šoreiz nežēlastības gūstā kritusi iPadOS 15.5 versija, pēc kuras palaišanas daļai jaunāko iPad mini lietotāju ir traucēta planšetdatora uzlāde.

    Jaunākā iPad operētājsistēmas versija iznāca gandrīz pirms 2 mēnešiem, un šajā laikā lietotāji novērojuši, ka ir reizes, kad to nav iespējams uzlādēt. Apple jau ir saņēmis ziņu no lietotājiem un autorizētajiem servisiem par šādu problēmu. Kā viens no ātrajiem risinājumiem tiek ieteikts planšetdatora restarts, kas uz laiku varētu palīdzēt. Tiek piesaukta arī baterijas nomaiņa, tomēr uzņēmums norāda, ka šī ir tīri programmatūras kļūda.

    Apple šobrīd testē iPadOS 15.6 Beta versiju, kas varētu drīzumā izlabot šo kļūdu. Interesanti, ka par šo problēmu sūdzas tieši sestās paaudzes iPad mini īpašnieki. Tieši vakar lādēju iPad Air, un nenovēroju nekādas problēmas. Jāatzīst, ka šī tiešām nav pirmā reize, kad Apple saskaras ar dažādām problēmām programmatūras jomā, un iepriekš lietotāji par to pat ir jokojuši. Tomēr jācer, ka tiks rasts ātrs risinājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma