Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” sagaida, ka līdz 2030. gadam metaversā iesaistīsies miljards cilvēku

    Jaunākie raksti

    Metaversa koncepts pagaidām daudziem šķiet visai miglains un neizprotams, neredzot tajā lielu pievienoto vērtību un jēgu. Neskatoties uz to, kompānija “Meta” prognozē, ka nākamajā desmitgadē metaversā iesaistīsies ap miljards cilvēku.

    Uzņēmuma izpilddirektors Marks Zakerbergs nesenā intervijā izteicies, ka metaversa digitālais saturs līdz 2030. gadam uzņēmumam ienesīs simtiem miljardu dolāru. Tā būtu iespēja “Meta Reality Labs” ar kārtīgu uzviju atgūties no tiem zaudējumiem, ko līdz šim radījis darbs virtuālās un papildinātās realitātes aparatūras un programmatūras izpētē un attīstībā.

    Reklāma

    Neskatoties uz lielo potenciālo interesi par metaversu, prognozes par tā lietotāju skaitu joprojām šķiet pārāk pozitīvas. Piemēram, pašreiz vien nelielai daļai lietotāju pieder virtuālās realitātes aparatūra, kā arī šobrīd tirgū ir atrodamas vien dažas sakarīgas papildinātās realitātes ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cat
    07.07.2022 14:12

    Labāk paskatieties, kādus smart glases ražos nesaistīti ražotāji, visi izlaidīs nākamajā gadā, un tam būs vistiešākā saikne ar metavers. Google glases izgāzās, bet tagad nāk jauns variants. Un tam būs lielisks pielietojums, saistīta ar meta pasauli. Tur būs tāda revolūcija, ka šie telefoni, kas mums tagad rokās, liksies kā akmens laikmeta prece. Arī kripto mēs vēl nesen izsmejām, nesapratām.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    07.07.2022 19:04
    Reply to  Cat

    “Arī kripto mēs vēl nesen izsmejām, nesapratām.”

    🤔

    KKTK
    07.07.2022 17:37

    Metaversa tagad ir tas pats, kas animēti GIF weblapu sākumā 🤪

    bobis
    08.07.2022 15:41

    Tas udenslideja brilles uz ta cala neiespaido, klist pa sava maza prata plasumiem.

    Reklāma