Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo Mi Band 7 Pro viedpulksteni, kas atgādina Apple Watch

    Jaunākie raksti

    Zīmols Xiaomi papildinājis savu valkājamo ierīču klāstu ar jaunu viedpulksteni Mi Band 7 Pro, kas būs aprīkots ar lielāku ekrānu, salīdzinot ar populārajām aprocēm, nodrošinot labāku informācijas pārskatāmību.

    Līdz šim Xiaomi bija plaši pazīstams ar savām funkcionālajām un izdevīgajām viedajām aprocēm, un tagad ticis sperts nākamais solis, lai konkurētu arī ar viedpulksteņiem. Jaunais modelis būs aprīkots ar 1,64 collu AMOLED ekrānu, kas ietverts taisnstūrveida formā, kā arī rāmis būs veidots no metāla, piedodot augstāku vērtību, par ko gan neliecinās cena. Protams, Mi Band 7 Pro saņems dažādas mērījumu iespējas, kā skābekļa noteikšana asinīs, miega mērījumi un pulss.

    Reklāma

    Viedpulkstenim būs pieejami vismaz 180 dažādi izkārtojumi, kā arī tas būs aprīkots ar GPS un izturēs niršanu ūdenī līdz 50 metriem. Viens no lielākajiem ieguvumiem būs darbības laiks, jo Xiaomi sola līdz pat 12 dienām ar vienu uzlādi. To nodrošinās 235mAh bateriju. Lietošanas ērtībai varēs veikt bezkontakta maksājumus, bez kā vairs nevar iedomāties mūsdienu viedpulksteņus.

    Avots: Xiaomi

    Kā norāda informācija, tad pagaidām ir pieejamas divas rāmju krāsas – pelēcīga melna un rozīgi balta. Tās varēs papildināt ar dažādas krāsas aprocēm. Pats labākais šim viedpulkstenim ir cena, kas ir aptuveni 60 dolāru, un tas ir nonācis tirdzniecībā Ķīnā, bet vēl jāgaida informācija par pārējo pasauli. Iespējams, ka tieši Mi Band 7 Pro varēs sagādāt konkurenci citiem populārajiem viedpulksteņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    06.07.2022 19:51

    “Atgādina” šķiet nepietiekami stiprs vārds, skatoties uz to, pat “bezkaunīgi kopē” nepasaka cik brutāli zagts no Watch ir šī produkta dizains.

    Reklāma