Web Analytics
More
    Reklāma

    Spāņu kompānija iegādājusies “Draugiem Group” uzņēmumu “Vendon”

    Jaunākie raksti

    Ziņots, ka Spānijas vadošā tehnoloģiju kompānija “Azkoyen Group”, kas piedāvā automatizētus produktus un pakalpojumus, iegādājusies “Draugiem Group” uzņēmumu “Vendon”. Zināms, ka darījuma vērtība sasniedz 9,3 miljonus eiro.

    “Vendon” iegāde Spānijas uzņēmumam “Azkoyen” nostiprinās starptautisko izaugsmi. Šis pirkums kompānijai, kas ir līdere Dienvideiropā, būs arī būtisks stimuls maksājumu sistēmu, platformu un lietu interneta (Internet of Things – IoT) risinājumu izstrādes jomā. “Vendon” iegāde arī papildinās un paātrinās “Azkoyen Group” darbību, pateicoties daudzajām sinerģijām, kas rodas gan biznesa paplašināšanā, gan jaunu tehnoloģiju un pakalpojumu attīstībā.

    Reklāma

    “Vendon” izpilddirektors Kristiāns Vēbers uzsver, ka “Vendon” ir sniedzis fantastiskus rezultātus, izaugot no neliela Latvijas IoT uzņēmuma par noieta tirgos labi novērtētu globālu spēlētāju. Viņš atzīst, ka tic – “Azkoyen” iegādes darījums pavērs labas iespējas abiem uzņēmumiem. Savukārt “Draugiem Group” runas vīrs Jānis Palkavnieks uzsver, ka šis darījums apliecina – Latvijā spējam radīt efektīvus lietu interneta risinājumus.

    Jāpiezīmē, ka uzņēmums “Vendon” dibināts 2011. gadā. Tā galvenais darbības virziens ir attālinātu vadības un maksājumu apstrādes pakalpojumu sniegšana tirdzniecības automātiem, piemēram, kafijas, dzērienu un uzkodu, kurus nodrošina ar iekārtu, programmaparatūras un programmatūras palīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma