Web Analytics
More
    Reklāma

    Photoshop drīzumā varēs automātiski atjaunot vecas un bojātas fotogrāfijas

    Jaunākie raksti

    Fotogrāfiju apstrādes rīks Photoshop arvien vairāk sāk strādāt pie dažādiem automatizācijas un mākslīgā intelekta darbinātājiem rīkiem. Kā jaunākā iespēja tiek testēta automātiska veco fotogrāfiju atjaunošana un labošana.

    Protams, pats pirmais solis būs veco fotogrāfiju, kuras atrodas albumos, ieskenēšana, lai tās digitalizētu, bet pēc tam varēs izmantot Photoshop jauno funkcionalitāti, lai tās salabotu. Līdz šim šādas darbības vairāk tiek veiktas manuāli, ar ļoti pieredzējušu profesionāļu palīdzību, tomēr ar laiku situācija varētu mainīties. Pateicoties Photoshop jaunumiem, šādas manipulācijas varēs veikt arī mazāk pieredzējuši lietotāji.

    Reklāma

    Jaunais bilžu atjaunošanas rīks tiks darbināts, pateicoties Sensei AI platformai, kas jau nodemonstrējis savu iespēju nomainīt debesis bildēs vai automātiski nolasīt dažādu objektu formas, lai tos izgrieztu. Nākamais papildinājums būs fotogrāfiju uzlabošana. Tas nozīmē, ka automātiski varēs noņemt netīrumus, skrāpējumus, locījuma vietas un krokas, kā arī asaras. Papildu tam mākslīgais intelekts varēs padarīt maigāku attēlos esošo personu ādu, noņemot bildēs esošos “trokšņus”. Interesanti, ka tā spēs bildei piešķirt krāsas, ja tās ir bijušas melnbalta tipa vai sēpijā fotogrāfētas.

    Pagaidām Adobe jauno iespēju ir tikai noreklamējusi īsā video, un tā nav pieejama. Kā arī pašā sākumā tā darbosies Beta režīmā, lai veiktu pirmos lietotāju testus. Šāda funkcionalitāte noteikti ļauj sajust savus aizgājušos tuviniekos nedaudz dzīvīgākus, pat ja tos tik ļoti neatceramies. No venas puses tas varētu radīt par ļoti savdabīgu sajūtu. Līdzīgs rīks bijis pieejams jau iepriekš mājaslapā MyHeritage, kas ļauj animēt vecās fotogrāfijas un pat izveidot īsus video.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma