Web Analytics
More
    Reklāma

    Mēnesi pirms oficiālās izziņošanas, publiskots Nothing Phone 1 dizains

    Jaunākie raksti

    Ilgi gaidītajām baumām pienācis gals, jo uzņēmuma Nothing dibinātājs Karls Pejs (Carl Pei) un pats uzņēmums savā Twitter kontā publicējis Nothing phone 1 izskatu. Protams, visas detaļas nav pilnībā skaidras, tomēr ir iespēja novērtēt zīmola pirmā viedtālruņa dizainu.

    Karls Pejs savā ziņā piekopj Google stratēģiju, ka publisko nākamo produktu attēlus kādu laiku pirms oficiālās izziņošanas, jo baumas par tehnoloģijām izplatās ļoti ātri un laicīgi, līdz ar to zūd pārsteiguma moments. Tāpēc to labāk ņemt savās rokās. Arī šajā reizē jomas entuziastiem un ekspertiem ir bijusi taisnība par gaidāmo “caurspīdīgo” dizainu viedtālruņa aizmugurē. Šāds rokraksts redzams uzņēmuma pirmajās bezvadu austiņās Nothing ear, un tas varētu turpināties visā produktu līnijā. Mūšu pašu Ben Geskin ir izdevies ļoti precīzs veikums.

    Reklāma

    Acīgākie jau pamanījuši, ka Nothing phone 1 ļoti līdzinās iPhone 12 dizainam. Gan kameras izvietojums, gan bezvadu uzlāde un simbols telefona aizmugurējā daļā. Protams, precīzi izmēri vēl nav zināmi, lai veiktu tiešus salīdzinājumus. Oficiālā telefona prezentācija gaidāma 12. jūlijā. Tiek norādīts, ka telefona aizmugurē varētu būt luminiscējoši elementi, kas varētu piedod kādu papildu krāsu un gaismu efektu šim viedtālrunim.

    Pagaidām ir zināms, ka šo viedtelefonu darbinās Snapdragon procesors, tam būs pieejama bezvadu uzlāde, kā arī īpaši pielāgota Android operētājsistēmas versija ar atbilstošu nosaukumu – Nothing OS. Jāatzīst, ka savulaik Karls Pejs radīja OnePlus un uz brīdi pārsteidza viedtālruņu pasauli, taču kādu vietu ieņems šis modelis un zīmols, varēsim novērtēt pēc laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma