Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī OnePlus strādā pie sava salokāmā viedtālruņa

    Jaunākie raksti

    Parādījušās diezgan drošas baumas, ka arī OnePlus strādā pie sava salokāmā viedtālruņa, kas varētu būt balstīts uz Oppo Find N modeļa.

    OnePlus no savas pozīcijas, kad tika uzskatīts par zināmāko lielo viedtālruņu zīmolu biedu, kļuvis par diezgan klasisku telefonu ražotāju, un nav nekāds brīnums, ka tas strādā pie sava salokāmā viedtālruņa. Īpaši pēc apvienošanās ar Oppo, līdz ar to izskatās, ka OnePlus modelis būs būvēts tieši uz šī modeļa bāzes. Kamēr Oppo Find N ir pieejams vienīgi Ķīnas tirgum, tikmēr OnePlus varētu būt pieejams visam pasaules tirgum. Kaut arī tas būtu pieejams visur, redzot esošās OnePlus cenas, nedomāju, ka tas būtu krietni lētāks, salīdzinot ar konkurentiem.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav pieejama precīza tehniskā informācija. Visticamākais scenārijs ir, ka Oppo Find N tiks pielāgots atbilstoši tam, ko šobrīd sevī iemieso OnePlus zīmols. Īpaši zinot to, ka izpilddirektors pats savulaik ir piedalījies Oppo salokāmā telefona izstrādē, un uzņēmumiem šobrīd ir kopēja attīstības nodaļa. Lielākais jaunums mūsu platuma grādus ir OnePlus 10 Pro pieejamība no aprīļa sākuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma