Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” paplašina savu metaversu un palaiž “Horizon Home” sociālo telpu

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada izskaņā “Meta” spēra platu soli sava metaversa izveidē, atklājot virtuālās realitātes (VR) sociālo telpu “Horizon Worlds”. Šobrīd platformā darbojas vairāk nekā 300 000 lietotāju, kuri radījuši vairāk nekā 10 000 savu virtuālo pasauļu, kuras iekārtojuši pēc savām vēlmēm. Turpinot sava metaversa attīstību, “Meta” šonedēļ padarīs pieejamu jaunu sociālo telpu “Horizon Home”, kas ir vēl viena būtiska daļa no visa šī lielā projekta.

    Jaunā platforma sākot no šīs nedēļas būs pieejama “Meta Quest 2” virtuālo briļļu lietotājiem. Šī sociālā telpa būs pirmā, ko lietotājs ieraudzīs, uzliekot VR brilles. Kā jau vēsta nosaukums – “Horizon Home” – kalpos kā lietotāja mājas un atskaites punkts celojumiem uz citām virtuālajām sociālajām telpām. “Horizon World” būs vieta, kur lietotājs varēs uzaicināt draugus un kopā skatīties video, spēlēt videospēles un darīt daudz ko citu.

    Reklāma

    Viena no foršām iespējām, ko var darīt “Horizon Home”, ir skatīties 360 grādu video. “Meta” izpilddirektors Marks Zakerbergs šo funkciju nodemonstrēja kopā ar alpīnistu Aleksu Honoldu, kurš kāpa Dolomītu kalnos.

    Jāpiezīmē, ka “Horizon Home” ir viena no trim lielām platformām “Meta” metaversā. Bez tās lietotāji var izpausties nu jau zināmajā “Horizon Worlds, kā arī nopietnā izstrādes stadijā esošajā “Horizon Workrooms”, kas, savukārt, vairāk fokusēta uz lietotāja darba ikdienu.

    https://www.facebook.com/4/videos/380215617419883/

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    21.06.2022 14:59

    Pievilcīga draza cilvēkiem, kam nav savas dzīves.

    Reklāma