Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft samazina savu darbību Krievijā, atlaiž 400 darbiniekus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Microsoft paziņojis par to, ka ievērojami samazinās savu darbību Krievijā, saistībā ar notiekošo karu Ukrainā, tomēr darbība netiks pārtraukta pavisam.

    Jau martā uzņēmums pārtrauca savu produktu tirdzniecību, kas kalpoja kā pirmās sankcijas uzsāktajam karam. Vērtējot situācijas gaitu un visu notiekošo, tagad Microsoft paziņojis, ka sašaurinās savu darbību Krievijā, tādējādi atlaižot 400 darbiniekus. Tas gan nenozīmē, ka darbība tiek pilnībā pārtraukta, jo tikšot nodrošinātas iepriekš noslēgtās līgumiskās saistības, bet tirdzniecība pagaidām netiks atjaunota.

    Reklāma

    Nav precīzi zināms cik darbinieku ir Microsoft paspārnē Krievijā, un 400 cilvēku nemaz neizklausās tik daudz, tomēr pagaidām nav saņemta oficiāla informācija no uzņēmuma. Microsoft finanšu direktore paziņojusi, ka no kopējiem ieņēmumiem, Krievija nesastāda pat 1%. Uzņēmums gan turpina komunicēt ar atlaistajiem darbiniekiem, tomēr nav zināms, ko tas tieši nozīmē.

    Microsoft nav vienīgais lielais uzņēmums, kas strauji samazinājis vai pat pārtraucis savu darbību Krievijā, jo par to jau ziņojuši Dell, Apple, Nike, Adidas, McDonalds, kā arī citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    11.06.2022 11:39

    Viniem atliks tikai armija iestaties, jo no valsts neizlaidis. Jebkura kadijuma, datorspeles samacijususies but par asasiniem ar saujamajiem.

    Krotow
    14.06.2022 00:26
    Reply to  bobis

    Un tikai pret mierīgajiem iedzīvotājiem. Kad viņus sagūstīs, aizmirsīs visu bravūru un sāks raudāt veco dziesmu, ka esot devušies mācībās un attapušies svešā valstī.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Reklāma