Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” Latvijā, Lietuvā un Igaunijā turpmāk vadīs Vaida Sapole

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma “Microsoft” vadītāja Baltijas valstīs turpmāk būs Vaida Sapole, kura pārraudzīs uzņēmuma struktūrvienības Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vaida Sapole šajā amatā aizstās līdzšinējo “Microsoft” vadītāju Baltijā Renāti Strazdiņu, kura ieņems “Microsoft” industrijas digitālās stratēģijas direktores amatu Centrālajā un Austrumeiropā.

    Vaida Sapole savā jaunajā amatā īstenos “Microsoft” stratēģiju, lai atbalstītu un paātrinātu uzņēmumu, valsts sektora un sabiedrības digitālo transformāciju, īpašu uzmanību veltot sadarbībai ar uzņēmumiem un valsts pārvaldi Baltijā un ieviešot jaunākos biznesa risinājumus.

    Reklāma

    Lietuvā dzimusī Vaida Sapole ir ieguvusi maģistra grādu finanšu vadībā, un viņai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze biznesa attīstībā, finansēs un vadībā, kas iegūta dažādos amatos starptautiskos uzņēmumos.

    “Digitalizācijai Latvijā, Igaunijā un Lietuvā šobrīd ir pievērsta liela uzmanība, tāpēc pievienošanās “Microsoft” komandai, kas ir viens no digitālās transformācijas virzītājspēkiem šajā reģionā, ir īpaši izaicinošs  solis. Latiņa ir uzstādīta augstu, taču inovāciju un jaunu risinājumu potenciāls ir milzīgs. Es ticu, ka kopā ar Baltijas partneriem, uzņēmumiem un organizācijām mēs ar digitālās transformācijas palīdzību īstenosim daudzus veiksmīgus projektus, radot būtisku pievienoto vērtību arī sabiedrībai,” saka “Microsoft” jaunā vadītāja Baltijā Vaida Sapole.

    Ar digitālo prasmju pilnveides programmu Baltijā  un virtuālas prakses iespēju palīdzību uzņēmums “Microsoft” Vaidas Sapoles vadībā turpinās centienus nodrošināt vienlīdzīgas digitālo prasmju apguves iespējas ikvienam. Programma palīdz dalībniekiem pielietot jauniegūtās prasmes un pārbaudīt savas zināšanas reālā darba vidē.

    Augstāks digitālo prasmju līmenis ir cieši saistīts gan ar labāku dzīves kvalitāti, gan augstāku produktivitāti, tāpēc ar šīs programmas palīdzību “Microsoft” vēlas nodrošināt vienlīdzīgas iespējas kļūt par digitāli prasmīgu iedzīvotāju ikvienam, kas to vēlas. Vienlaikus, novērojumi rāda, ka digitāli attīstītākas valstis kopumā ir zaļākas, turīgākas, novatoriskākas un  arī konkurētspējīgākas. Šī iemesla dēļ “Microsoft” atbalstu digitālās transformācijas procesiem uzskata par ļoti būtisku savas darbības aspektu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma