Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla piegādes aizkavējas uzlādes spraudņa vadības bloka dēļ

    Jaunākie raksti

    Lai arī elektroauto ražotājs Tesla visdažādākajos veidos centies darīt visu, lai samazinātu piegāžu aizkavēšanās risku, arī Tesla no tā nav spējusi izvairīties – ražotājam aizkavējušās mašīnu piegādes, jo iztrūkst uzlādes spraudņa vadības bloks.

    Visādi citādi šīs mašīnas ir pilnībā saliktas un gatavas piegādei, tiklīdz ražotājs saņems nepieciešamās elektroniskās detaļas. Problēma galvenokārt skārusi Model 3 un Model Y automašīnas, taču, cik noprotams no Tesla lietotāju forumiem, tas pagaidām nav skāris lielu daudzumu klientu.

    Tiesa, problēma eksistē, jo daļa jauno lietotāju reģistrējušies forumā, lai paziņotu tieši par šo kavēšanos. Kāds klients ierakstījis, ka mašīna saražota jau aprīļa vidū, bet pēc tam nogādāta serviscentrā, kur tā trīsarpus nedēļas vienkārši stāvējusi, Tesla pārstāvjiem vairākkārt attaisnojoties ar programmatūras un arī tehniskām problēmām. Klients ir neapmierināts ar Tesla komunikāciju, kas nav spējusi sniegt kaut aptuveno laiku mašīnas savešanai kārtībā. Arī citi Tesla pasūtītāji ziņo par līdzīgām problēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma